Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Το Φεστιβάλ Ψαροκόκαλο φέρνει μικρού μήκους ταινίες σε ένα ολοκαίνουριο θερινό
[In2life]: Το Φεστιβάλ Ψαροκόκαλο φέρνει μικρού μήκους ταινίες σε ένα ολοκαίνουριο θερινό

[In2life]: Το Φεστιβάλ Ψαροκόκαλο φέρνει μικρού μήκους ταινίες σε ένα ολοκαίνουριο θερινό

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo, επιστρέφει από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου με 102 επιλεγμένες ταινίες και ένα… νόστιμο μυστικό.

Το Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους έρχεται λίαν συντόμως στο ιστορικό Τριανόν και στο αγαπημένο pop up Stellar Gastro Cinema, με την υπογραφή του master chef Πάνου Ιωαννίδη και του Ιωάννη Μαρκαδάκη για να γεμίσει τις βραδιές μας εικόνες, αλλά και γεύσεις.
Ετοιμαστείτε λοιπόν, καθώς από τις 7 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου θα προβάλλει 102 συνολικά επιλεγμένες ταινίες από 42 χώρες, εκ των οποίων οι 23 ταινίες αφορούν την Ελληνική και Κυπριακή παραγωγή.
Στην πρεμιέρα του, το Psarokokalo θα προβάλλει τη νέα ταινία μικρού μήκους του Πέδρο Αλμοδοβάρ The Human Voice με την μοναδική Tilda Swinton.
Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 με την προβολή της ταινίας Draw with Me του Κωνσταντίνου Βενετόπουλου σε συνεργασία με το The Trevor Projekt. Η ταινία ακολουθεί το ταξίδι του νεαρού τρανς ατόμου, Brendon Scholl, ανιψιού της Jennifer Lopez, που χρησιμοποιεί την τέχνη του ως μια σημαντική διέξοδο από τις προκλήσεις της ζωής μαζί με την οικογένειά του.
Η δομή του προγράμματος του 13ου Psarokokalo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους περιλαμβάνει:
➢ Το διεθνές διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ που ήταν και παραμένει η ναυαρχίδα του προγράμματός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!