Τρίτη, 20 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Το εξηλεκτρισμένο μέλλον της Ford
[In2life]: Το εξηλεκτρισμένο μέλλον της Ford

[In2life]: Το εξηλεκτρισμένο μέλλον της Ford

Η εταιρεία ανακοίνωσε επένδυση ύψους 1 δις δολαρίων για τη δημιουργία του Κέντρου Εξηλεκτρισμού στη Κολωνία και οραματίζεται ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον.

Η Ford, χωρίς να απεμπολήσει την ηγετική της θέση στην οδηγοκεντρική οδήγηση που προσφέρει σε όλα τα μοντέλα της, κατέστρωσε το πρόγραμμα της, για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της.
Οι βασικοί άξονες του νέου προγράμματος:
- Ο υβριδικός κινητήρας 2.5 Duratec θα κατασκευάζεται από τα τέλη του 2022 μαζί με τους υφιστάμενους κινητήρες 2.0 και 2.3 στο εργοστάσιο της Ford στη Βαλένθια της Ισπανίας.
Ο υβριδικός κινητήρα 2.5 Duratec, χρησιμοποιείται στο Kuga PHEV και στις υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων Kuga, Galaxy και S-MAX. Ο βενζινοκινητήρας 2.5 λειτουργεί σύμφωνα με τον κύκλο Atkinson και είναι ο πρώτος του είδους του που θα κατασκευάζεται στην Ευρώπη ενισχύοντας τη σημασία που διαδραματίζουν οι plug-in υβριδικές και πλήρως υβριδικές εκδόσεις στην τρέχουσα και μελλοντική γκάμα μοντέλων της Ford στην Ευρώπη.

- Πρόκειται να αυξήσει τη δυναμικότητα της γραμμής συναρμολόγησης μπαταριών στην εγκατάστασή της στη Βαλένθια. Πρόσθετη επένδυση ύψους 5,2 εκατομμυρίων ευρώ για την υποστήριξη της αύξησης της δυναμικότητας της γραμμής συναρμολόγησης μπαταριών στη Βαλένθια μετά από μία αρχική επένδυση 24 εκατομμυρίων ευρώ τον Ιανουάριο του 2020. Η εγκατάσταση ξεκίνησε τη λειτουργία της πέρσι το Σεπτέμβριο. Η πρόσθετη δυναμικότητα είναι απαραίτητη προκειμένου να υποστηριχτεί η αυξημένη ζήτηση για την παραγωγή υφιστάμενων και μελλοντικών ηλεκτροκίνητων μοντέλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!