Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Euro Repar Car: Αξιόπιστη συντήρηση με λογικό κόστος
[In2life]: Euro Repar Car: Αξιόπιστη συντήρηση με λογικό κόστος

[In2life]: Euro Repar Car: Αξιόπιστη συντήρηση με λογικό κόστος

Μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο επί ελληνικού εδάφους δέκα σημεία Euro Repar, ενώ στόχος είναι η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023.

Η εταιρεία Euro Repar Car, μέλος του ομίλου Stellantis, έχει στόχο να γίνει ο ηγέτης στις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων πολλών μαρκών ακόμη και εκείνων που δεν ανήκουν στον όμιλο που προέκυψε από την συγχώνευση της FCA με την PSA.
Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζεται στην φράση: “Nα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους”.
Σήμερα αποτελείται από ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο που μετρά πάνω από 5.500 συνεργεία με παρουσία σε 26 χώρες. Την επένδυση και ανάπτυξη της Euro Repar Car Service στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο Όμιλος Συγγελίδη, ο οποίος διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο επί ελληνικού εδάφους δέκα σημεία Euro Repar, ενώ στόχος είναι η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023.

Το δίκτυο των συνεργείων της μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, διαγνωστικού ελέγχου, προέλεγχου ΚΤΕΟ κ.α, σε επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά πολλαπλών μαρκών.
Διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα multibranding τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ηλεκτρονική πρόσβαση στην τεχνική βιβλιογραφία των κατασκευαστών. Σε συνδυασμό μάλιστα με τους εξειδικευμένους τεχνικούς, εξασφαλίζει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει σωστά οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής χρειαστεί σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!