Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Επιβραβεύεται η ηλεκτροκίνηση
[In2life]: Επιβραβεύεται η ηλεκτροκίνηση

[In2life]: Επιβραβεύεται η ηλεκτροκίνηση

Με το νέο πρόγραμμα BMW Points η φίρμα επιβραβεύει την οδήγηση υβριδικών οχημάτων.

Το BMW Group αποδεικνύει συνεχώς και εμπράκτως την υποστήριξή του στην ηλεκτρική μετακίνηση. Με το BMW Points, το πρώτο στον κόσμο πρόγραμμα επιβράβευσης οδηγών PHEV, η εταιρεία δημιουργεί πρόσθετα κίνητρα για να αυξηθεί η χρήση της ηλεκτροκίνησης στη καθημερινή κυκλοφορία.
Η οδήγηση των υβριδικών οχημάτων στο ηλεκτρικό πρόγραμμα επιβραβεύεται με πόντους (BMW Points). Ο οδηγός πιστώνεται με ένα πόντο για κάθε χιλιόμετρο που διανύει με μηδενικούς ρύπους. Η χρήση ηλεκτροκίνησης σε ζώνες που έχουν χαρακτηριστεί ως BMW eDrive zones επιβραβεύεται με διπλάσιους πόντους. Οι πόντοι που συλλέγονται μπορούν να μετατραπούν σε ένα πιστωτικό υπόλοιπο, το οποίο εξαργυρώνεται στους δημόσιους σταθμούς φόρτισης της υπηρεσίας BMW Charging κατά τη φόρτιση της μπαταρίας υψηλής τάσης.
Με αυτό τον τρόπο, οι οδηγοί ενός plug-in υβριδικού μοντέλου BMW μπορούν να συμβάλλουν ενεργά στη μείωση των εκπομπών CO2 – μειώνοντας παράλληλα τις λειτουργικές δαπάνες του οχήματός τους. Η νέα ψηφιακή υπηρεσία διατίθεται σε Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο. Μέσα στο 2020, θα ακολουθήσουν και άλλες αγορές.
Οι πόντοι του προγράμματος BMW Points συλλέγονται αυτόματα στον ατομικό λογαριασμό κάθε πελάτη που ενσωματώνεται στην εφαρμογή My BMW. Επομένως, ο οδηγός ενός μοντέλου BMW PHEV μπορεί να συλλέγει πολύ εύκολα πόντους, για κάθε χιλιόμετρο που διανύει αμιγώς με ηλεκτροκίνηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!