Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ευκολότερη η απόκτηση του VW
[In2life]: Ευκολότερη η απόκτηση του VW

[In2life]: Ευκολότερη η απόκτηση του VW

Η Kosmocar-Volkswagen λανσάρι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να αποκτήσουμε ευκολότερα και οικονομικότερα τα μοντέλα της.

Η Kosmocar-Volkswagen παρουσιάζει το «Volkswagen MORE for you». Πρόκειται για ένα νέο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο κάνει την απόκτηση ενός μοντέλου Volkswagen, πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ. Δίνει λύσεις σε κάθε τομέα που απασχολεί τον υποψήφιο αγοραστή και είναι πολύ ευέλικτο και παραμετροποιήσιμο, έτσι ώστε να ικανοποιεί κάθε επιθυμία και ανάγκη.
Για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε αυτόν που έχει ως προτεραιότητα το οικονομικό όφελος μιας ειδικής προσφοράς ή το bonus από online κράτηση όσο και σε εκείνον που θέλει το αυτοκίνητό του σήμερα, αλλά τον ενδιαφέρει είτε η καθυστέρηση έναρξης της αποπληρωμής του είτε ένα προνομιακό επιτόκιο σε πακέτο ευέλικτης χρηματοδότησης.
Το Volkswagen MORE for you προσφέρει ένα πλήθος προνομίων, που κάποιος μπορεί να λάβει είτε συνδυαστικά είτε μεμονωμένα, ανάλογα με το πώς επιθυμεί να αγοράσει το αυτοκίνητο. Ενδεικτικά:
- προνομιακό όφελος απόκτησης έως 3.000 €
- Online Bonus με Online κράτηση αυτοκινήτου
- 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση
- 4 χρόνια δωρεάν service
- εξάμηνη δωρεάν ασφάλιση
- προνομιακό επιτόκιο 3,5%
- μηδενική προκαταβολή
- πληρωμή 1ης δόσης μετά από 6 μήνες (ισχύει για παραγγελίες/αγορές μέχρι τις 30/6, κατόπιν το διάστημα αυτό ορίζεται στους 4 μήνες)
Επιπλέον, σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να αποκτήσει ένα μοντέλο με χρηματοδότηση της αγοράς του, το Volkswagen MORE for you προσφέρει και εδώ την πιο ευέλικτη λύση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!