Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Δεν χρειάζεται να φύγεις γι’ αυτούς τους λόγους
[In2life]: Δεν χρειάζεται να φύγεις γι’ αυτούς τους λόγους

[In2life]: Δεν χρειάζεται να φύγεις γι’ αυτούς τους λόγους

Υπάρχουν πολλοί σοβαροί λόγοι για να απορρίψεις μία καινούρια γνωριμία. Αυτοί οι λόγοι όμως δεν είναι σοβαροί.

Γνώρισες ένα ενδιαφέρον άτομο, βγήκατε και κάμποσες φορές, μάλλον ταιριάξατε και σε κάποια σημεία, αλλά τώρα σκέφτεσαι ότι ίσως και να μην ταιριάζετε. Αν το λέει το ένστικτό σου, τότε καλό είναι να το ακούς. Αν όμως πρόκειται για λόγους επιφανειακούς, άνευ σημασίας, ίσως πρέπει να επανεξετάσεις την κατάσταση.
Έχει κάποιες ενοχλητικές συνήθειες
Ροχαλίζει; Μασάει με ελαφρώς ανοιχτό το στόμα; Ανεβάζει στόρι το γεύμα του-ης πριν το φάει και εσύ αναγκάζεσαι να τον-ην περιμένεις; Σίγουρα είναι εκνευριστικές αυτές οι συνήθειες, αλλά είναι σοβαροί λόγοι για να φύγεις; Ίσα-ίσα αυτές οι χαζοενοχλητικές συνήθειες είναι ένα πολύ ωραίο άκακο θέμα για να συζητάς με την παρέα σου και να γελάτε.
Δεν έχετε χημεία στον γραπτό λόγο
Ας είμαστε ειλικρινείς: υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να τους στείλεις ένα θαυμαστικό και να καταλάβουν αμέσως τι εννοείς, και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που μπορεί να τους επεξηγήσεις τι είπες σε επτά γραμμές και πάλι να έχουν ερωτήσεις. Ενδεχομένως όμως, αυτό να μην λέει τίποτα για το αν ταιριάζετε κατ’ ιδίαν.
Δεν σε έχει γνωρίσει ακόμη στους φίλους του-ης
Ενώ το να μη σε γνωρίζει κάποιος στους φίλους σου είναι ένα από τα πιο τρανταχτά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που αυτό δικαιολογείται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!