Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το αυθεντικό Volkswagen T-Roc
[In2life]: Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το αυθεντικό Volkswagen T-Roc

[In2life]: Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το αυθεντικό Volkswagen T-Roc

Το αυθεντικό γερμανικό μοντέλο συνδυάζει την επιβλητικότητα ενός SUV με τον δυναμισμό ενός compact hatchback.

Το Volkswagen T-Roc, πρωταγωνιστεί στη κατηγορία των compact SUV. Το αυθεντικό γερμανικό μοντέλο έχει πολλά μυστικά που διαμορφώνουν την συνολική του εικόνα και την πραγματική του αξία.
Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το Volkswagen T-Roc
- Είναι ένα crossover που συνδυάζει την επιβλητικότητα ενός SUV με τον δυναμισμό ενός compact hatchback.
- Έχει πρωτοποριακή σχεδίαση, καινοτόμες γραμμές, οροφή σε στυλ κουπέ, αισθητά φαρδύτερο μπροστινό μέρος, απέριττες αναλογίες.
- Συνδυάζει φαινομενικά αντιφατικά χαρακτηριστικά: επιδόσεις και άνεση, συναίσθημα και ορθολογισμό, lifestyle της πόλης και πολύπλευρη προσωπικότητα που πάει παντού. Αυτές οι διαφορετικές παράμετροι ενώνονται σε μια νέα αντίληψη για την κατηγορία – ένα σπορ αυτοκίνητο-εργαλείο που μόνο ο εφευρέτης του GTI θα μπορούσε να επινοήσει.
- Άπλετος χώρος για πέντε επιβάτες. Η σχεδιαστική ομάδα του T-Roc εκμεταλλεύτηκε το μεταξόνιο, το οποίο είναι εμφανώς μακρύ σε σχέση με το συνολικό μήκος του οχήματος, για να δημιουργήσει άπλετο χώρο για πέντε επιβάτες. Όλα τα καθίσματα βρίσκονται σε υψηλή θέση.
- Ασφαλές, μεγάλη γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού – Σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου (Front Assist) που περιλαμβάνει τη λειτουργία αυτόματης πέδησης έκτακτης ανάγκης (City Emergency Brake) και το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (Lane Assist) ως στάνταρ.

- Ψηφιακό και συνδεδεμένο, προαιρετικά συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας με κρυστάλλινη οθόνη και η νέα γενιά του πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων Active Info Display.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!