Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Χωρίς ρύπους κινείται στην πόλη το Jeep Renegade 4xe
[In2life]: Χωρίς ρύπους κινείται στην πόλη το Jeep Renegade 4xe

[In2life]: Χωρίς ρύπους κινείται στην πόλη το Jeep Renegade 4xe

Το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe της Jeep διατίθεται στα μοντέλα Renegade και Compass.

Με βάση το καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe της Jeep, συνεχίζονται με επιτυχία οι πρώτες δοκιμές εφαρμογών Geofencing στην Ιταλία.
Μέσω της επιλογής μεταξύ αμιγώς ηλεκτρικής και υβριδικής κίνησης που προσφέρει το σύστημα 4xe της Jeep, οι εφαρμογές Geofencing θα δίνουν τη δυνατότητα τα κέντρα των πόλεων να αποτελέσουν πραγματικά ζώνες μηδενικών ρύπων.
Το πρόγραμμα Turin Geofencing Lab προς το παρόν είναι το μοναδικό του είδους σε όλο τον κόσμο. Το Turin Geofencing Lab, ένα πειραματικό πρόγραμμα στο οποίον συμμετέχουν η FCA Italy S.p.A., θυγατρική του Ομίλου Stellantis, η πόλη του Τορίνο και ο πάροχος εφαρμογών τεχνολογίας 5T S.r.l., μπήκε στην τελική φάση δοκιμών. Το πρόγραμμα που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, έχει σαν στόχο να εντάξει την εξηλεκτρισμένη αυτοκίνηση στις ζώνες περιορισμένης κίνησης (ZTL) με ένα τρόπο πρακτικό για τους ανθρώπους και φιλικό προς το περιβάλλον.
Για αυτό το σκοπό, το τμήμα e-Mobility της Stellantis, διέθεσε δύο Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe, εφοδιασμένα με μια σειρά αισθητήρων που επιτρέπουν στο σύστημα να περνά αυτόματα, από την υβριδική, στην αμιγώς ηλεκτρική κίνηση, μόλις το αυτοκίνητο περνά στις ζώνες ZTL, οι οποίες βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Η πειραματική περίοδος έχει χωριστεί σε δύο φάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!