Σάββατο, 8 Μαΐου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Autohellas Hertz Electric Lease: Φουλ ρεύμα
[In2life]: Autohellas Hertz Electric Lease: Φουλ ρεύμα

[In2life]: Autohellas Hertz Electric Lease: Φουλ ρεύμα

H Autohellas Hertz, δημιούργησε μια πλήρη σειρά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων που απευθύνονται σε εταιρείες και ιδιώτες.

H Autohellas Hertz, είναι πρωτοπόρος και στην ενίσχυση της προσπάθειας της ηλεκτροκίνησης. Διαθέτει πλήρη σειρά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων για εταιρείες και ιδιώτες.
Η ηλεκτροκίνηση αλλάζει τα δεδομένα και στο Leasing. H Autohellas Hertz, δημιούργησε μια πλήρη σειρά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων που απευθύνονται σε εταιρείες και ιδιώτες. Ονομάσθηκε Electric Lease και περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες γύρω από την εφαρμογή και εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης.
Η τολμηρή απόφαση της εταιρείας που ανήκει στον Όμιλο Θ. Βασιλάκη, συμβάλει καθοριστικά στη προσπάθεια να μειωθούν οι επικίνδυνοι ρύποι που εκπέμπουν τα αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.
Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του εγχειρήματος παίζει η άρτια οργάνωση και η αμέριστη τεχνική υποστήριξη που προσφέρει η μεγαλύτερη εταιρεία Leasing, στην ελληνική αγορά. Ειδικευμένο προσωπικό και τεχνικοί ενημερώνουν τους οδηγούς που επέλεξαν τα μοντέλα μηδενικών ρύπων για την αποδοτική οδήγηση και την σωστή χρήση των αυτοκινήτων που σέβονται το περιβάλλον.

Εξασφαλίσθηκε και η αρίστη τεχνική υποστήριξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το ιδιόκτητο δίκτυο συνεργείων Autohellas Hertz. Η εμπειρία οδήγησης ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι μοναδική και όσοι τα έχουν αποκτήσει απολαμβάνουν την ησυχία την άμεση απόδοση ισχύος και την ευχαρίστηση να οδηγούν τα πιο εξελιγμένα μοντέλα του κόσμου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!