Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Από 18.190 ευρώ το νέο Seat Leon
[In2life]: Από 18.190 ευρώ το νέο Seat Leon

[In2life]: Από 18.190 ευρώ το νέο Seat Leon

Το νέο Leon συνδυάζει κομψότητα και sportiness στη compact κατηγορία.

Το πιο καινούργιο μοντέλο στη μικρομεσαία κατηγορία είναι η νέα γενιά του Seat Leon. Tο ισπανικό αυτοκίνητο που έχει εξελιχθεί και κατασκευασθεί σύμφωνα με τα αυστηρά στάνταρ της VW, φέρνει στη κατηγορία πολλά νέα στοιχεία.
Η Seat, ανακοίνωσε ότι είναι το πιο προηγμένο αυτοκίνητο που έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα. Το νέο μοντέλο διακρίνεται για την ισχυρή σχεδιαστική του εξέλιξη και ανεβάζει την τεχνολογία στο επόμενο επίπεδο. Η αποδοτικότητα αποτέλεσε βασικό πυλώνα στην εξέλιξή του. Εξοπλίζεται με τους πιο προηγμένους τεχνολογικά κινητήρες με βενζίνη (TSI), diesel (TDI), συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG), mild hybrid (eTSI) και plug-in hybrid (eHybrid)
Είναι το πρώτο πλήρως συνδεδεμένο όχημα της μάρκας, διατηρώντας τους επιβάτες σε επαφή με την ψηφιακή τους ζωή.
Το Leon ήταν πάντα ο βασικός πυλώνας της γκάμας Seat και σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, στοιχεία που αποδείχθηκαν από τις περισσότερες από 2,2 εκατομμύρια πωλήσεις που σημείωσε στη διάρκεια των τριών προηγούμενων γενεών του. Η τέταρτη γενιά σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να συνεχίσει αυτό το τεράστιο επίτευγμα και να το μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, την αποδοτικότητα, το δυναμισμό και την ασφάλεια.
Το νέο Leon συνδυάζει τη φιλοσοφία της σχεδίασης που είναι βασική για κάθε όχημα που βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της φίρμας, φέρνοντας κομψότητα και sportiness στη compact κατηγορία.
Σχεδιάστηκε, αναπτύχθηκε και κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της Seat στο Martorell, στη Βαρκελώνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!