Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ανίκητο το Toyota Yaris
[In2life]: Ανίκητο το Toyota Yaris

[In2life]: Ανίκητο το Toyota Yaris

Το ιαπωνικό supermini κατάφερε εν μέσω πανδημίας να πάρει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά στις πωλήσεις για τον Απρίλιο.

Ακόμη και τώρα που η πανδημία έχει περιορίσει σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα τις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων, το υπάρχον μοντέλο Toyota Yaris, κέρδισε μια ακόμη μάχη.
Το ιαπωνικό supermini που είναι best seller στη κατηγορία Β supermini, εδώ και μερικά χρόνια στην ελληνική αγορά, κατάφερε τον Απρίλιο να πάρει την πρώτη θέση στις πωλήσεις αυτοκινήτων ανεξαρτήτως κατηγορίας. Πουλήθηκαν 193 Toyota Yaris, ποσοστό 29% στη κατηγορία του!
Το υπάρχον Toyota Yaris, που αντικαθίσταται από τη νέα γενιά, η οποία αναμένεται στην ελληνική αγορά έως το φθινόπωρο, λόγω των αλλαγών στο προγραμματισμό των λανσαρισμάτων εξαιτίας της πανδημίας, είναι πρώτο σε πωλήσεις στη κατηγορία Β supermini και σε όλες τις κατηγορίες της τοπικής αγοράς. Δηλαδή είναι το best seller της αγοράς και τον Απρίλιο.
H κατηγορία Β supermini, απέσπασε το υψηλότερο ποσοστό από την συνολική αγορά των αυτοκινήτων. Το τμήμα της πίτας που αφορά την συγκεκριμένη κατηγορία ανήλθε στο 27,2%. Η συνολική επίδοση ήταν 666 αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες που συμμετέχουν στη κατηγορία Β supermini.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο, λόγω των περιοριστικών μέτρων για μείωση της μετάδοσης του θανατηφόρου ιού, πουλήθηκαν συνολικά μόλις 2.450 καινούργια αυτοκίνητα. Η πτώση των πωλήσεων άγγιξε το 80,1%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα. Τον Απρίλιο του 2019 είχαν πουληθεί 12.303 αυτοκίνητα.
Στο τετράμηνο Ιανουαρίου-Απριλίου, πουλήθηκαν 23.840 αυτοκίνητα. Η μείωση του όγκου των πωλήσεων ήταν 38,2 % σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Πέρσι στο ίδιο τετράμηνο κυκλοφόρησαν 38.592 αυτοκίνητα.
Στον πίνακα που ακολουθεί περιλαμβάνονται οι πωλήσεις των αυτοκινήτων της κατηγορίας Β supermini τον Απρίλιο 2020:

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!