Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ανανεωμένο Kia Ceed: Με 48V ήπια υβριδική τεχνολογία
[In2life]: Ανανεωμένο Kia Ceed: Με 48V ήπια υβριδική τεχνολογία

[In2life]: Ανανεωμένο Kia Ceed: Με 48V ήπια υβριδική τεχνολογία

Το Kia Ceed έχει δεχθεί βελτιώσεις για το 2021, συμπεριλαμβανομένων και σχεδιαστικών παρεμβάσεων.

Το πεντάθυρο hatchback το οποίο θα κυκλοφορήσοει στις αρχές του τελευταίου τριμήνου θα περιλαμβάνει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο μπροστινό, σπορ αναβαθμίσεις στο πίσω μέρος, ανανεωμένα χρώματα αμαξώματος και εσωτερικού καθώς και νέους κινητήρες και κιβώτια.
Βασισμένο στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, διακρίνεται από το πλήρως επανασχεδιασμένο μπροστινό μέρος που διαθέτει το νέο λογότυπο της Kia.
Νέοι full LED προβολείς έχουν εισαχθεί με φώτα πορείας κατά τη διάρκεια της ημέρας για πρόσθετη παρουσία και ασφάλεια στο δρόμο. Τρεις μονάδες σε σχήμα βέλους περιβάλλουν ένα ενσωματωμένο φως ομίχλης LED και μονάδες υψηλής / χαμηλής δέσμης. Αυτά τα φώτα πορείας κατά τη διάρκεια της ημέρας (DLR) λειτουργούν επίσης ως φλάς του Ceed.

Ο οδηγός καλωσορίζεται από την κομψή εσωτερική διακόσμηση, τα εκλεπτυσμένα χρώματα, τα υλικά αφής και μια διάταξη σχεδιασμένη για να διευκολύνει όλους τους επιβάτες.
Μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη 12,3 ιντσών συνδυάζεται με μια άλλη οθόνη 10,25 ιντσών για περαιτέρω βελτίωση της αλληλεπίδρασης του οδηγού με το όχημα. Κάθε σημείο του εσωτερικού διάκοσμου έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χρηστικότητα, όπως ο ηλεκτρονικός διακόπτης χειρόφρενου και άλλα χαρακτηριστικά που βασίζονται στην αρχή «εύκολο στη χρήση, εύκολο στην προβολή» που αποτελεί τη βάση του σχεδιασμού μέσα στην καμπίνα.
Η ανανεωμένη γκάμα Ceed προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, ευκολίας οδήγησης και τεχνολογιών στάθμευσης χάρη στην ενισχυμένη σουίτα προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού (ADAS) που συμβάλλουν στη μείωση πολλών από τους εγγενείς κινδύνους και το άγχος της οδήγησης, προστατεύοντας τους επιβάτες και άλλους χρήστες του δρόμου σε κάθε ταξίδι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!