Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ανανεωμένο Dacia Duster: Προκαλεί και στην οδική συμπεριφορά
[In2life]: Ανανεωμένο Dacia Duster: Προκαλεί και στην οδική συμπεριφορά

[In2life]: Ανανεωμένο Dacia Duster: Προκαλεί και στην οδική συμπεριφορά

Οδηγήσαμε το ανανεωμένο Dacia Duster 1.3 TCE 150 EDC στο ηλιόλουστο Παρίσι και εκπλαγήκαμε από την μεταμόρφωση του ρουμανικού SUV.

Αποστολή στη Γαλλία
Ο πιο δύσκολος τομέας σε κάθε αυτοκίνητο είναι η οδική συμπεριφορά. Κάθε τι που απαρτίζει ένα αυτοκίνητο εύκολα αναβαθμίζεται στα επίπεδα που έχει καθορίσει ο κατασκευαστής του. Τα περισσότερα τμήματα κάθε αυτοκινήτου από τα καθίσματα και το ταμπλό μέχρι ακόμη και τα κιβώτια ταχυτήτων συνήθως τα προμηθεύονται οι αυτοκινητοβιομηχανίες από άλλες εξειδικευμένες εταιρείες που έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία και την ικανότητα να δημιουργήσουν αυτά τα τμήματα σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιάγραφες της κάθε μάρκας.
Η πιο σπουδαία μελέτη σε κάθε αυτοκίνητο είναι εκείνη που αφορά την οδική συμπεριφορά. Οι δοκιμαστές οδηγούν το αυτοκίνητο στα όρια του για μεγάλο χρονικό διάστημα και σε συνεργασία με τους μηχανικούς βελτιώνουν την αίσθηση, την συμπεριφορά και τόσους άλλους παράγοντες που καθορίζουν την πεμπτουσία κάθε αυτοκινήτου, την οδική συμπεριφορά.
Στη περίπτωση του ανανεωμένου Dacia Duster- εδώ που τα λέμε θα μπορούσε να είναι και η επόμενη γενιά- οι μηχανικοί και δοκιμαστές της Renault έβαλαν τα δυνατά τους για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οδηγήσαμε το ανανεωμένο Dacia Duster 1.3 TCE 150 EDC στο ηλιόλουστο Παρίσι και ειλικρινά εκπλαγήκαμε από την μεταμόρφωση του ρουμανικού SUV σε ότι αφορά τον πιο καίριο τομέα, την οδική συμπεριφορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!