Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ανακάμπτουν οι πωλήσεις των ΙΧ
[In2life]: Ανακάμπτουν οι πωλήσεις των ΙΧ

[In2life]: Ανακάμπτουν οι πωλήσεις των ΙΧ

Ο όγκος των πωλήσεων των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων τον Ιούνιο άγγιξε τις 8.332 μονάδες.

Μετά την πρωτοφανή μείωση των πωλήσεων που παρατηρήθηκε στην αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων λόγω της καραντίνας και της πανδημίας, τον Ιούνιο σημειώθηκε ικανοποιητική κίνηση στις εκθέσεις αυτοκινήτων.
Ο όγκος των πωλήσεων των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων άγγιξε τις 8.332 μονάδες. Σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα η πτώση ήταν 36,6%. Πέρσι τον Ιούνιο πουλήθηκαν 13.133 καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα.
Οι έμποροι αυτοκινήτων είναι αισιόδοξοι και για την ανταπόκριση των υποψήφιων αγοραστών αυτοκινήτων τον Ιούλιο, καθώς υπάρχουν πραγματικές ανάγκες στους πολίτες για την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου.

Την πρώτη θέση στη λίστα των πωλήσεων τον Ιούνιο, κατέλαβε η Toyota. Η ιαπωνική μάρκα ούτε τον Ιούνιο, δεν απώλεσε την επαφή με την κεφαλή της κούρσας των πωλήσεων. Η επίδοση της είναι εντυπωσιακή αφού πούλησε 1.038 αυτοκίνητα με τα σήματα της. Απέσπασε το 12,5% της συνολικής πίτας των πωλήσεων ενώ ένα ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι ότι κατάφερε να μειώσει την διαφορά της σε σχέση με την επίδοση του περσινού Ιουνίου. Η διαφορά μεταξύ των Ιουνίου του 2020 και του Ιουνίου του 2019 ήταν μόλις 0,7%. Καμία άλλη αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει καταγράψει τέτοια εντυπωσιακή πορεία τον φετινό Ιούνιο. Παραμένει στη πρώτη θέση του πίνακα των συνολικών πωλήσεων του α΄ εξαμήνου του 2020, με 5.366 πωλήσεις, ποσοστό 14,6%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!