Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Αυτό είναι το πιο μικρό πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο
[In2life]: Αυτό είναι το πιο μικρό πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο

[In2life]: Αυτό είναι το πιο μικρό πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου IAA Mobility 2021, η BMW αποκάλυψε το i Vision Circular, το πιο μικρό πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Αποστολή στο Μόναχο
Το BMW Group οραματίζεται μία μελλοντική compact BMW για το έτος 2040 αυστηρά προσανατολισμένη στη βιωσιμότητα και την πολυτέλεια. Το τετραθέσιο πρωτότυπο είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητο και ευρύχωρο εσωτερικά με αποτύπωμα περίπου τεσσάρων μέτρων (μήκος). Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές τις κυκλικής οικονομίας από κάθε άποψη και κατά συνέπεια συμβολίζει το φιλόδοξο πρόγραμμα του BMW Group να γίνει ο πιο βιώσιμος κατασκευαστής σε όλο τον κόσμο στον χώρο της ατομικής πολυτελούς κινητικότητας.
Το τετραθέσιο BMW i Vision Circular είναι το όραμα ενός compact, αμιγώς ηλεκτρικού οχήματος για το 2040 το οποίο είναι αυστηρά προσανατολισμένο στη βιωσιμότητα και την πολυτέλεια.
Το Vision Vehicle έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας από κάθε άποψη. Στόχος η χρήση 100% ανακυκλωμένων υλικών / 100% ανακυκλωσιμότητα.
Η μπαταρία στερεού ηλεκτρολύτη (solid-state) του BMW i Vision Circular είναι 100% ανακυκλώσιμη και κατασκευάζεται σχεδόν αποκλειστικά με υλικά από τον κύκλο ανακύκλωσης. Θα πετυχαίνει πολύ υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα με αισθητά μειωμένη χρήση πολύτιμων φυσικών πόρων.
Επομένως, το BMW i Vision Circular αποτυπώνει μία ολοκληρωμένη, σχολαστική προσέγγιση της βιώσιμης κινητικότητας από το BMW Group, το οποίο επιδιώκει να είναι πρωτοποριακή δύναμη στην ανάπτυξη μιας κυκλικής οικονομίας και επιπλέον να χαράξει νέους δρόμους στην αποδοτική χρήση φυσικών πόρων στην παραγωγή αλλά και σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής ενός οχήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!