Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Αυτό είναι το καμάρι της Renault
[In2life]: Αυτό είναι το καμάρι της Renault

[In2life]: Αυτό είναι το καμάρι της Renault

Η Renault αποκάλυψε πλήρως το νέο Megane E-Tech Electric, ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα με αρκετές καινοτομίες.

Η Renault έχει αποδείξει την υπεροχή της στην ηλεκτροκίνηση. Το αμιγώς ηλεκτρικό Renault Zoe είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων στην Ευρώπη. Οι καινοτομίες της γαλλικής φίρμας στην ηλεκτροκίνηση εφαρμόστηκαν και στο νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της, την τρίτη γενιά του Megane.
Το νέο Megane E-Tech Electric αποτελεί την πιο καινούρια άφιξη στον κόσμο των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων. Πρόκειται για μέρος ενός οικοσυστήματος όπου το αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει μια πλατφόρμα hardware και φιλοξενεί λογισμικό τελευταίας γενιάς και βελτιστοποιημένα συστήματα συνδεσιμότητας, όλα τους έτοιμα να προσφέρουν νέες εμπειρίες. Χάρη στην πλατφόρμα CMF-EV στην οποία βασίζεται, το νέο Megane E-Tech Electric προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία στο εσωτερικό του και δυναμισμό στο δρόμο, με το άμεσο και ακριβές τιμόνι του.
Όπως και ένα smartphone, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ψηφιακού οικοσυστήματος του χρήστη του. Πρόκειται για ένα όχημα υψηλής τεχνολογίας έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του, χάρη στις οθόνες OpenR και το νέο σύστημα infotainment OpenR Link, που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Google και βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android Automotive, ενώ έρχεται εξοπλισμένο με Google Assistant, Google Maps και Google Play για μία προσωποποιημένη και ασύγκριτη εμπειρία οδήγησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!