Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: 6 φρίκες που τρώει ένας αθεράπευτα ρομαντικός
[In2life]: 6 φρίκες που τρώει ένας αθεράπευτα ρομαντικός

[In2life]: 6 φρίκες που τρώει ένας αθεράπευτα ρομαντικός

Το σύγχρονο dating δεν είναι φτιαγμένο για αθεράπευτα ρομαντικούς ανθρώπους. Περισσότερο το λες συναισθηματικό ναρκοπέδιο.

Η ζωή δεν είναι εύκολη αν είσαι ρομαντικός. Αν είσαι από εκείνους τους ανθρώπους που επιμένουν να πιστεύουν στα παραμύθια, και θα επιμένουν μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα, επειδή ένας πλανήτης γεμάτος με κυνικούς θα ήταν αφόρητος.
Το θέμα είναι πώς επιβιώνει ένας αθεράπευτα ρομαντικός με τους ήδη μπόλικους κυνικούς που υπάρχουν εκεί έξω. Ακόμα περισσότερο, πώς επιβιώνει σε μια κουλτούρα που και η ίδια γίνεται κάθε χρόνο και πιο ωμή – από το πώς γίνεται πλέον μια προσέγγιση, μέχρι την επικράτηση των ανοιχτών σχέσεων ως Πράγμα Που Γίνεται Πλέον Συχνά.
Επιβιώνουν μια χαρά, θα σου πούμε εμείς. Επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, και το happy end μας το κερδίζουμε (γ#μώτο). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίζουν και κάτι τρελές φρίκες πού και πού.
Το “απλά βγαίνουμε, δεν τρέχει κάτι”
Κι όμως, κάτι τρέχει, σωστά; Δηλαδή, για να βγαίνετε, σίγουρα κάτι θα πρέπει να τρέχει, αλλιώς θα είχατε σταματήσει να βγαίνετε. Αν έχει μπει και το σεξ στην μέση, τότε το πράγμα γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένο. Επειδή δεν είναι το ίδιο εύκολο για όλους τους ανθρώπους να μην αναπτύξουν συναισθήματα για τους ανθρώπους με τους οποίους κάνουν σεξ.
Το σεξ από το πρώτο ραντεβού
Όσο οπισθοδρομικό κι αν σου ακούγεται, το σεξ από το πρώτο ραντεβού δεν είναι για όλους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!