Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: 5 θερινά σινεμά και 5 τέλεια μπαράκια δίπλα τους
[In2life]: 5 θερινά σινεμά και 5 τέλεια μπαράκια δίπλα τους

[In2life]: 5 θερινά σινεμά και 5 τέλεια μπαράκια δίπλα τους

Γιορτάζουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο με ανοιχτά θερινά σινεμά, σε πέντε από τα πιο αγαπημένα μας… και σε άλλα τόσα μπαράκια δίπλα τους.

Σας έλειψαν; Εμάς μας έλειψαν πολύ. Και λέμε να γιορτάσουμε την επιστροφή τους όπως τους αρμόζει… πιάνοντας καρέκλα σκηνοθέτη και μετά συζητώντας τις ταινίες τους σε πέντε εξίσου αγαπημένα μπαράκια στη γειτονιά τους.
Λαΐς
Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου, Κεραμεικός, τηλ.: 210 3609695
Στην υπέροχη ταράτσα της Ταινιοθήκης, με θέα τις κατακόκκινες καμινάδες του Γκαζιού, η αγαπημένη μας Λαΐς προβάλλει την Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς του Γιάννη Οικονομίδη, σε μία μόνο προβολή, στις 21.00. Εισιτήριο στα 7€.
Και μετά, και μετά; Κάνουμε στην κυριολεξία τέσσερα βήματα από την είσοδο της Λαΐδας, και πιάνουμε τραπεζάκι στην κουκλίστικη αυλή της Φάμπρικας που φέτος φρεσκαρίστηκε και είναι ομορφότερη από ποτέ. Ποτά στα 6€ και ωραιότατα τσιμπολογήματα αν έρθετε πεινασμένοι.
Ζέφυρος
Τρώων 36, Άνω Πετράλωνα, τηλ.: 2103462677
Το θερινό σινεμά που αγαπούν πιο πολύ απ’ όλα οι χίπστερ φίλοι σου και οι μεγαλύτερης ηλικίας Αθηναίοι, είναι καλλιτεχνίζον και νοσταλγικό, ταιριάζει γάντι στη γειτονιά του, και παίζει αποκλειστικά και μόνο επανεκδόσεις. Αυτό το Σαββατοκύριακο, Η Κυρία Εξαφανίζεται διά χειρός του μετρ Άλφρεντ Χίτσκοκ. Δύο προβολές, στις 20.50 και στις 22.50, και εισιτήριο στα 7€.
Και μετά και μετά; Θα πιάσουμε τραπεζάκι στην αυλίτσα του Κύριου Χου , που στεγάζεται σε ένα γλυκύτατο νεοκλασικό των Πετραλώνων, και μας κακομαθαίνει με σούπερ κοκτέιλ από 7€.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!