Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: 5 ταινιάρες με σκηνές αληθινού σεξ
[In2life]: 5 ταινιάρες με σκηνές αληθινού σεξ

[In2life]: 5 ταινιάρες με σκηνές αληθινού σεξ

Είδαμε ξανά 5 εξαιρετικές ταινίες που είχαν σκηνές αληθινού σεξ κι είχαν σοκάρει δεόντως το κοινό, αλλά και τους κριτικούς όταν κυκλοφόρησαν.

Το σινεμά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αόρατη γραμμή που δένει την πραγματικότητα με τη φαντασία και τα όνειρα. Από τη μία οι πομποί (σκηνοθέτες και ηθοποιοί δίνουν σάρκα και οστά στο σενάριο μπροστά στην οθόνη μας) κι από την άλλη οι δέκτες (οι θεατές που κρυφοκοιτούν καθισμένοι αναπαυτικά σε μια αίθουσα ή στο σπίτι τους). Δεν είναι λίγες οι φορές ωστόσο που το σινεμά ξεβολεύει τον θεατή. Για κάποιο περίεργο αυτό συμβαίνει όταν προβάλλονται αληθινές σκηνές σεξ σε κάποιο έργο.
Θέμα που παραμένει ταμπού κι ακόμη δεν έχει απενεχοποιηθεί, με αποτέλεσμα οι σκηνές σεξ να «δικαιολογούνται» μόνο σε ταινίες πορνό για μεγάλη μερίδα του κοινού. Για αυτόν τον λόγο θα παρουσιάσουμε 5 εξαιρετικές ταινίες με αληθινές σκηνές σεξ, που αξίζει να παρακολουθήσεις.
Τhe Idiots του Λαρς Φον Τρίερ (1998)
O Λαρς Φον Τρίερ είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους προβοκάτορες στην ιστορία του σινεμά. Στην 5η του ταινία ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες του Δόγματος 95 (κόκκος στο φιλμ, κάμερα στο χέρι, γυρίσματα αποκλειστικά σε φυσικούς χώρους) και φέρνει στη μεγάλη οθόνη ένα από τα πιο πολυσυζητημένα φιλμ του ευρωπαϊκού σινεμά! Μη φωνάζεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!