Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: 5 λόγοι για να σέβεσαι τα φετίχ του άλλου
[In2life]: 5 λόγοι για να σέβεσαι τα φετίχ του άλλου

[In2life]: 5 λόγοι για να σέβεσαι τα φετίχ του άλλου

Εφόσον όλοι συμφωνούν και περνάνε καλά, τότε δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι για τα φετίχ σου και σου εξηγούμε τους λόγους.

Ζούμε σε μια εποχή που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η επιτομή της σεξουαλικής απελευθέρωσης, αν δεν υπήρχαν ακόμη και σήμερα, πολλά θέματα που αντιμετωπίζονται δυστυχώς ως ταμπού, ακόμη και για αυτόν που αποκαλούμε σύγχρονο δυτικό κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η «δαιμονοποίηση» κάποιων σεξουαλικών φετίχ κι οι γενικεύσεις περί ανώμαλων που θα έπρεπε να ντρέπονται που φαντασιώνονται τέτοια πράγματα. Κάπως έτσι φτάσαμε στο περίφημο Kink Shaming.
Kink Shaming είναι η διαδικασία κατά την οποία με τη συμπεριφορά μας (σκοπίμως ή μη) προσβάλλουμε ή προκαλούμε ντροπή σε κάποιον για τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τα γούστα του. Σύμφωνα με ψυχολόγους η δαιμονοποίηση των σεξουαλικών φαντασιώσεων πηγάζει από ένα καθεστώς φόβου σε σχέση με τη σεξουαλική έκφραση και αποτελεί σύγχυση σε σχέση με το τι αποτελεί φαντασίωση και τι πραγματικότητα. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα είδαμε να διαδραματίζεται ένα χαρακτηριστικό επεισόδιο Kink Shaming στη χώρα μας, με την εξαφάνιση ενός 24χρονου Trapper, ο οποίος ήθελε να αυτοκτονήσει γιατί διέρρευσε ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε κι είχε κάποιες bdsm αναφορές.
Το παραπάνω περιστατικό καλό θα ήταν να γίνει η αφορμή να καταλάβουμε γιατί πρέπει να σεβόμαστε τα φετίχ του άλλου και να μην πέφτουμε στην παγίδα του Kink Shaming! Άλλωστε όπως λέει το περίφημο ρητό του Alfred Kinsey: Η μόνη μη φυσιολογική σεξουαλική πράξη είναι αυτή που δεν μπορείς να κάνεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!