Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: 4 sex toys που μπορείς να φορέσεις (!)
[In2life]: 4 sex toys που μπορείς να φορέσεις (!)

[In2life]: 4 sex toys που μπορείς να φορέσεις (!)

Δεν περίμενες ότι θα δεις έναν τέτοιο τίτλο μπροστά σου. Κι όμως, η αυτοικανοποίηση στις γυναίκες έχει απενεχοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Μπορεί να μη σου ακούγεται καθόλου χρήσιμο να έχεις ένα sex toy το οποίο μπορείς να φορέσεις και να μην αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι sex toy. Μπορεί να θεωρείς ότι πρόκειται για ένα ακόμη παιχνίδι του καπιταλισμού για να σε χειραγωγήσει και να καταναλώνεις περισσότερα αγαθά. Ξέρεις τι όμως; Ίσως και να μην είναι και τόσο ανούσια η αγορά τους. Και τα sex toys αγαθά είναι και ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορούν να σου χρειαστούν.
Το βρακάκι που δεν χρησιμεύει μόνο σαν βρακάκι
Έστω ότι βρίσκεσαι σε μία υπερβολικά βαρετή εκδήλωση όπως ένας τρομερά πληκτικός γάμος, ή ότι παρακολουθείς μια φοβερά βαρετή ταινία στο σινεμά. Ή ότι έχεις βγει για ποτό, είναι το τρίτο ραντεβού και μετά θέλεις να περάσετε γρήγορα στο κυρίως (έχεις και να ξυπνήσεις νωρίς το πρωί) τι κάνεις τότε; Ανοίγεις την τσάντα σου, πατάς διακριτικά το κουμπάκι του χειριστηρίου (ναι, έχει και χειριστήριο) και η απόλαυση ξεκινά.
Το κολιέ
Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα sex toy για τις μύστισσες του αυνανισμού. Για την ακρίβεια, τα αποθέματα του προϊόντος εξαντλούνται συχνά στα ηλεκτρονικά καταστήματα, οπότε τρέχα να προλάβεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!