Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: 10 λάθη που μας συμβαίνουν όταν κάνουμε πρώτη φορά σεξ
[In2life]: 10 λάθη που μας συμβαίνουν όταν κάνουμε πρώτη φορά σεξ

[In2life]: 10 λάθη που μας συμβαίνουν όταν κάνουμε πρώτη φορά σεξ

Ουδείς άσφαλτος ακόμη κι όταν μιλάμε για σεξ. Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που μας συμβαίνουν όταν το κάνουμε πρώτη φορά.

Το περίμενες πολύ καιρό είναι η αλήθεια. Είχες διαβάσει πολλά και το φανταζόσουν διαφορετικό από αυτό που τελικά συνέβη. Άκουγες για πολλά κεράσια αλλά δεν κράτησες μικρό καλάθι. Η πρώτη φορά που κάνουμε σεξ, είναι δίχως άλλο μια στιγμή που θα θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή είτε στέφθηκε με επιτυχία, είτε κάτι στράβωσε στην πορεία και δεν το ευχαριστήθηκαν κι οι δύο όσο θα το ήθελαν. Αρχικά δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άσχημα ούτε να κατηγορείς τον εαυτό σου, αν τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενες. Άλλωστε ποτέ κανείς δεν έμαθε με την πρώτη. Λάθη γίνονται ακόμη και στο σεξ, ειδικά όταν μιλάμε για την πρώτη μας φορά. Τα παρακάτω είναι ίσως τα πιο συχνά από αυτά που μας συμβαίνουν.
Το στρες μας κατέστρεψε
Υπάρχει μια ηλικία εκεί λίγο πριν την ενηλικίωση συνήθως που όλοι μιλούν για αυτό. Όσοι το έχουν κάνει κομπάζουν τους σπουδαίους κι οι υπόλοιποι μετρούν τις μέρες μέχρι να έρθει η σειρά τους. Κάποιοι το σκέφτονται υπερβολικά κι αγχώνονται όσο ο χρόνος περνά, με αποτέλεσμα όταν φτάσουν στην τελική ευθεία να «κλειδώσουν» και να μην μπορούν να λειτουργήσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!