Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Τρίποντο στην υγεία
[Iatronet]: Τρίποντο στην υγεία

[Iatronet]: Τρίποντο στην υγεία

Eνημερώνοντας τα παιδιά για την πρόληψη του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Η Astra Zeneca υποστηρίζει το έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) και γίνεται φέτος χρυσός χορηγός στην καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη «Βάζουμε τρίποντο στην Υγεία». Η καμπάνια υλοποιείται μέσα από μια πρωτότυπη ενέργεια “social mobile gaming” και απευθύνεται στα παιδιά ηλικίας 12-18 ετών.

Η δράση αποσκοπεί στην ευαισθητοποίησητου συνόλου της κοινωνίας γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη, όπου τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι μαθαίνουν και γίνονται πρεσβευτές ενός νέου υγιεινού τρόπου ζωής. Το παιχνίδι διεξάγεται σε 2 φάσεις στο διάστημα 9-22 Νοεμβρίου. Οι εγγραφές που ξεκίνησαν στις 26 Οκτωβρίου, πραγματοποιούνται μέσα από το σύνδεσμο https://sites.google.com/compettia.com/diabetes-awareness-association?InvGUID=56aea5a4-9568-4565-887c-4a0b1631e91e

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, κ. Χρήστος Δαραμήλας ανέφερε σχετικά με την δράση: «Στόχος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας γύρω από τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Για αυτό φέτος, μετά την περσινή πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια, αλλά και λόγω της ιδιαίτερης διεθνούς συγκυρίας, αναλάβαμε τη φιλόδοξη πρωτοβουλία να «ανοίξουμε», μέσω της ψηφιακής εφαρμογής, το «Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία» στο ευρύτερο δυνατό κοινό. Έχουμε την πεποίθηση πως, όπως και κάθε άλλη δράση της Ομοσπονδίας μας, έτσι και η φετινή μας προσπάθεια όχι μόνο θα αγαπηθεί, αλλά θα προκαλέσει και μια επανάσταση στην πρόληψη, την ενημέρωση και την εκπαίδευση των χρηστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!