Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: TAPA: Η απώλεια, η μόλυνση, αλλά και η κλοπή των εμβολίων Covid-19 είναι η μεγαλύτερη πρόκληση 
[Iatronet]: TAPA: Η απώλεια, η μόλυνση, αλλά και η κλοπή των εμβολίων Covid-19 είναι η μεγαλύτερη πρόκληση 

[Iatronet]: TAPA: Η απώλεια, η μόλυνση, αλλά και η κλοπή των εμβολίων Covid-19 είναι η μεγαλύτερη πρόκληση 

Το κόστος της ζημιάς είναι 5 ή 7 φορές η αξία του προϊόντος .

Οι αλυσίδες εφοδιασμού φαρμάκων πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη πρόκληση, καθώς ο κόσμος ετοιμάζεται να παραλάβει τα πρώτα εμβόλια κατά της Covid-19, λέει ο Σύνδεσμος προστασίας μεταφερόμενων περιουσιακών στοιχείων (TAPA).

Υπολογίζεται ότι απαιτούνται 7-19 δισεκατομμύηρια δόσεις του εμβολίου για την εξάλειψη της Covid-19 παγκοσμίως, επιτρέποντας στο 60-70 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού να αποκτήσει ανοσία και να σταματήσει έτσι η εξάπλωση του ιού. Με πάνω από 50 εκατομμύρια επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού και τραγικές απώλειες σε ζωές, πάνω από 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν ένα εμβόλιο που θα του εγγυηθεί υγεία.

“Αυτή η προσδοκία δημιουργεί μια άνευ προηγουμένου απαίτηση στις αλυσίδες εφοδιασμού φαρμακευτικών προϊόντων, αλλά η βιομηχανία θα είναι έτοιμη να διασφαλίσει ότι οι δόσεις του εμβολίου θα φτάσουν στους ασθενείς σε όλο τον κόσμο, λέει ο Thorsten Neumann, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της TAPA’s Europe, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA). Η TAPA, κορυφαία ένωση για την ασφάλεια και την ανθεκτικότητα στην αλυσίδα εφοδιασμού, περιλαμβάνει στα μέλη της πάνω από τις μισές από τις 25 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο και αυτό σύμφωνα με τον Neumann αντικατοπτρίζει τη συνολική δέσμευση της βιομηχανίας για τη διαχείριση των κινδύνων στον εφοδιασμό και στην πρόληψη ζημιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!