Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Συνεχίζεται η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης ”Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε”
[Iatronet]: Συνεχίζεται η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης ”Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε”

[Iatronet]: Συνεχίζεται η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης ”Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε”

LΕΟ Pharma: «Η υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση αποτελεί προτεραιότητά μας».

Η LEO Pharma διεθνώς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ασθενών με Ψωρίαση (IFPA) και το φετινό της μήνυμα “Be informed about psoriasis” («Ενημερωθείτε για την ψωρίαση»), δημιούργησε μια σειρά από βίντεο κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, με κεντρικό μήνυμα #everydaypsoriasis.

Πρωταγωνιστές των βίντεο είναι οι ασθενείς που πάσχουν από ψωρίαση, οι οποίοι διηγούνται τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, περιγράφοντας τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Η 29η Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης που καθιερώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Συλλόγων Ασθενών με Ψωρίαση (IFPA) και είναι αφιερωμένη στα άτομα που ζουν με ψωρίαση ή ψωριασική αρθρίτιδα. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 125 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως ζουν με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.

«Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε» από την LEO Pharma Hellas και την ΕΔΑΕ

Παράλληλα στην Ελλάδα, η LEO Pharma Hellas υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας -ΕΔΑΕ συνεχίζει την πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε», σε μια ιδιαίτερη περίοδο, όπου κρίνεται αναγκαίο οι ασθενείς με ψωρίαση να επισκεφθούν και να εμπιστευτούν το Δερματολόγο τους, ώστε σε συνεργασία μαζί του να βρουν τη θεραπεία που τους ταιριάζει.

Το επικοινωνιακό όχημα της εκστρατείας είναι ένα spot διάρκειας 40’’, το οποίο επαναπροβάλλεται εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας ως κοινωνικό μήνυμα μετά από έγκριση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό Αντώνη Λουδάρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!