Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Σάλος και σκληρή κριτική για αναβολή εμβολιασμών
[Iatronet]: Σάλος και σκληρή κριτική για αναβολή εμβολιασμών

[Iatronet]: Σάλος και σκληρή κριτική για αναβολή εμβολιασμών

Αναβλήθηκαν τακτικά ραντεβού για να γίνουν οι εμβολιασμοί τη Δευτέρα αλλά αιφνιδιαστικά οι εμβολιασμοί ακυρώθηκαν καταγγέλλει η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Υπάρχουν επίσημα έγγραφα, τονίζει διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του υπ. Υγείας.

Μόλις 3.001 εμβόλια έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι χθες το μεσημέρι στην Ελλάδα, όταν η Πορτογαλία την πρωτοχρονιά κατέγραφε 26.850, η Δανία 32.368 (2 Ιανουαρίου), η Βουλγαρία 4.739 και η Γερμανία 188.553.

Ηδη υγειονομικοί διαψεύδουν το υπουργείο Υγείας και καταγγέλλουν ότι σε νοσοκομεία της Αθήνας όσο και στην περιφέρεια εμβολιασμοί ακυρώθηκαν χωρίς να εξηγηθεί ο λόγος.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον Antenna η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη ξεκαθάρισε ότι είχαν προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα εμβολιασμοί. Την Πέμπτη το βράδυ ήρθε χαρτί στο «Γεννηματάς» ότι αναβάλλονται τα 450 εμβόλια που έπρεπε να γίνουν Δευτέρα το πρωί, χωρίς να υπάρξει ενημέρωση για το πότε θα γίνουν. Όπως είπε η πρόεδρος των γιατρών αυτό αφορά την Αττική. Για την υπόλοιπη Ελλάδα σε ορισμένες πόλεις, όπως Καρδίτσα, Τρίκαλα και αλλού υπήρξαν επίσης αναβολές χωρίς να γνωρίζουμε το λόγο, τόνισε.

«Εμεις σαν Ομοσπονδία επικοινωνήσαμε, πιέζουμε τα εμβόλια αυτά πρέπει να γίνουν. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λόγοι. Εμας μας ενδιαφέρει τη στιγμή που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν. Υπάρχουν τα χαρτιά, τα επίσημα, που τα νοσοκομεία ήταν μέσα στους εμβολιασμούς για τη Δευτέρα. Το πρόβλημα είναι ένα πρέπει να το κατανοήσουμε πολύ καλά και δεν μπορούμε να παίζουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!