Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Πώς αντιμετωπίζεται η χαλάρωση στα μπράτσα
[Iatronet]: Πώς αντιμετωπίζεται η χαλάρωση στα μπράτσα

[Iatronet]: Πώς αντιμετωπίζεται η χαλάρωση στα μπράτσα

”Η σύγχρονη τεχνική βραχιονοπλαστικής αποτελεί τη βέλτιστη λύση για τους ασθενείς που θέλουν να απαλλαγούν από τη χαλάρωση στα μπράτσα”.

Η χαλάρωση στα μπράτσα είναι από τα πιο συχνά προβλήματα στο σώμα μιας γυναίκας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Γαλλίδες -που θεωρούνται από τις πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη- μετά την ηλικία των 35 χρόνων αποφεύγουν να φορούν αμάνικα ρούχα… Πού οφείλεται, όμως, αυτή η χαλάρωση; Η ηλικία, η γενετική και οι διακυμάνσεις του βάρους είναι οι βασικές αιτίες. Με το πέρασμα των ετών, καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει σταδιακά την ελαστικότητά του και ενώ κάποτε ήταν σφιχτό και σφριγηλό, πλέον παρατηρούμε ότι αρχίζει να χαλαρώνει και να «κρεμάει», όσο και αν το γυμνάζουμε και όσα προϊόντα αδυνατίσματος και σύσφιξης και αν εφαρμόζουμε στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον Πλαστικό Χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής και της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAP οι λόγοι για την παρουσία της χαλάρωσης επιγραμματικά είναι οι εξής:

  • Γενετικοί Παράγοντες
  • Απώλεια κολλαγόνου και ελαστικότητας στο δέρμα μας
  • Ηλικία
  • Βαρύτητα
  • Διακυμάνσεις σωματικού βάρους

«Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας επιλέγουν αρχικά τη γυμναστική, για να διορθώσουν το πρόβλημα στην περιοχή των μπράτσων, όμως παρατηρούν ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν τα σφιχτά και τονωμένα μπράτσα που είχαν όταν ήταν νεότερες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!