Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Νίκος Χαρδαλιάς: Το πρόβλημα με τις Αχαρνές
[Iatronet]: Νίκος Χαρδαλιάς: Το πρόβλημα με τις Αχαρνές

[Iatronet]: Νίκος Χαρδαλιάς: Το πρόβλημα με τις Αχαρνές

Την Πέμπτη, υπήρχαν 175 ενεργά κρούσματα, έναντι 166 πριν από μια εβδομάδα και παρά τα πρόσθετα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Παράταση των περιοριστικών μέτρων ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς για τον Δήμο Ασπροπύργου, της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής που έχει 78 ενεργά κρούσματα και για τον Δήμο Αχαρνών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής.

Στον Δήμο Αχαρνών, το σκληρό lockdown είχε ανακοινωθεί στις 15 Ιανουαρίου και έκτοτε δεν έχει σημειωθεί βελτίωση. Αναφερόμενος στο θέμα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα σε συγκεκριμένες γειτονιές τους προκαλούν ιδιαίτερο προβληματισμό.

Αντί να παρατηρείται μείωση την τελευταία εβδομάδα, μετά δηλαδή τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα, καταγράφεται αύξηση των ενεργών κρουσμάτων. Την Πέμπτη, υπήρχαν 175 ενεργά κρούσματα, έναντι 166 πριν από μια εβδομάδα και παρά τα πρόσθετα μέτρα που έχουν ληφθεί.

“Κάνουμε για άλλη μια φορά έκκληση στους αγαπητούς συμπολίτες μας του Δήμου, για αυστηρή τήρηση των μέτρων μιας και οποιαδήποτε περαιτέρω αύξηση της διασποράς την επόμενη εβδομάδα, ίσως να κάνει αναγκαία ακόμα μεγαλύτερη αυστηροποίηση των περιορισμών, ακόμα και μια πιθανή άρση του click away”, υπογράμμισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, είχε στείλει επιστολή στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, με την οποία ζητούσε άρση του σκληρού lockdown στην περιοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!