Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Το μήνυμα της ενημερωτικής εκστρατείας της ΕΠΕ για τον εμβολιασμό
[Iatronet]: Το μήνυμα της ενημερωτικής εκστρατείας της ΕΠΕ για τον εμβολιασμό

[Iatronet]: Το μήνυμα της ενημερωτικής εκστρατείας της ΕΠΕ για τον εμβολιασμό

«Γρίπη, πνευμονιόκοκκος και κορωνοϊός αντιμετωπίζονται προληπτικά με τον ίδιο τρόπο. Τον Εμβολιασμό! Είναι στο χέρι σου να σώσεις τα Πνευμόνια σου – Εμβολιάσου!»

«Γρίπη, πνευμονιόκοκκος και κορωνοϊός αντιμετωπίζονται προληπτικά με τον ίδιο τρόπο. Τον Εμβολιασμό! Είναι στο χέρι σου, να σώσεις τα Πνευμόνια σου – ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ! Τα εμβόλια είναι εγκεκριμένα, ασφαλή και αποτελεσματικά! Θωρακίζουν τον οργανισμό και τα πνευμόνια σου!» είναι το μήνυμα της ενημερωτικής εκστρατείας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ), με στόχο την ανάδειξη της σημασίας του εμβολιασμού, ως μέσο πρόληψης κατά των λοιμώξεων του αναπνευστικού που οφείλονται στην εποχική γρίπη, τον πνευμονιόκοκκο και τον κορωνοϊό και μείωσης της νοσηρότητας από αυτές τις σοβαρές λοιμώξεις καθώς και την ενημέρωση του κοινού για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Το ραδιοφωνικό σποτ διάρκειας 40’’ μεταδίδεται ως κοινωνικό μήνυμα, μετά από την έγκριση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΣΡ), από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μέσα από το διάλογο ενός άνδρα και μιας γυναίκας εκφράζεται ο προβληματισμός και η ανησυχία που μπορεί όλοι μας να έχουμε αναφορικά με τους τρόπους αντιμετώπισης λοιμώξεων του αναπνευστικού που οφείλονται στην εποχική γρίπη, τον πνευμονιόκοκκο και τον SARS-COV-2 και προτείνεται ο εμβολιασμός για την θωράκιση του οργανισμού και των πνευμόνων και παράλληλα συνιστάται η επίσκεψη στον Πνευμονολόγο που είναι ο ειδικός γιατρός για την διάγνωση και διαχείριση των λοιμώξεων του αναπνευστικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!