Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Κύμα στήριξης στον παραιτηθέντα διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας
[Iatronet]: Κύμα στήριξης στον παραιτηθέντα διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

[Iatronet]: Κύμα στήριξης στον παραιτηθέντα διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας

“Εφόσον γίνει δεκτή η παραίτηση του διοικητή θεωρείστε δεδομένη την παραίτησή μου”, αναφέρει ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Του ανταποκριτή μας, Βασίλη Ιγνατιάδη

Ένα πρωτοφανές κύμα στήριξης στον διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του υπουργού Υγείας μετά την αποκάλυψητου επίμαχου εγγράφου συναίνεσης για τους εμβολιασμούς, έχει ξεσπάσει μεταξύ των διευθυντών, προϊσταμένων, γιατρών, νοσηλευτών και εργαζομένων άλλων ειδικοτήτων του νοσοκομείου.

Με επτά επιστολές τους προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, του ζητούν να μην κάνει δεκτή την παραίτηση, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν είχε καμία εμπλοκή και γνώση σε ό,τι αφορά τη σύνταξη και διακίνηση του εγγράφου, που προειδοποιούσε ακόμα και για πιθανά θανατηφόρες παρενέργειες από τον εμβολιασμό, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και οδηγώντας τον υπουργό να ζητήσει την παραίτησή του.

Από την πλευρά του ο κ. Κεχαγιάς αναμένει το πόρισμα της ΕΔΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα παραδοθεί αύριο, Παρασκευή, ενώ προαναγγέλλει την κατάθεση μήνυσης και αγωγής κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, επειδή με δηλώσεις του τον κατηγορεί ότι γνώριζε για το έγγραφο συναίνεσης.

Τις επιστολές υπογράφουν σχεδόν όλοι οι διευθυντές κλινικών και τμημάτων, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, 68 γιατροί, 15 προϊστάμενοι Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και 106 εργαζόμενοι. Αναφέρονται στη σημαντική συνεισφορά του διοικητή στην αναβάθμιση και την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης και υποστηρίζουν πως η πιθανή απομάκρυνσή του εν μέσω του σφοδρού δεύτερου κύματος θα προκαλέσει αποδιοργάνωση στο νοσηλευτικό ίδρυμα, εν όψει και του τρίτου κύματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!