Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Εισβολή του “Ρουβίκωνα” στο ιατρείο της καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας Ελένης Γιαμαρέλλου
[Iatronet]: Εισβολή του “Ρουβίκωνα” στο ιατρείο της καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας Ελένης Γιαμαρέλλου

[Iatronet]: Εισβολή του “Ρουβίκωνα” στο ιατρείο της καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας Ελένης Γιαμαρέλλου

‘Εκαναν επικριτικές παρατηρήσεις για τις θέσεις της περί θείας κοινωνίας και για τις υποδείξεις της προς τους πολίτες να μετακινούνται πεζή όταν έχει πολύ κόσμο στα μέσα μεταφοράς.

Εισβολή στο ιατρείο της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου, πραγματοποίησαν το Σάββατο μέλη του Ρουβίκωνα.

Έξι μέλη της συλλογικότητας και συγκεκριμένα δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες, μπήκαν στο ιατρείο της ομότιμης καθηγήτριας, στην οποία έκαναν επικριτικές παρατηρήσεις για τις θέσεις της περί Θείας Κοινωνίας και για τις υποδείξεις της προς τους πολίτες να μετακινούνται πεζή όταν έχει πολύ κόσμο στα μέσα μεταφοράς.

Παρατίθεται απόσπασμα από τις αναφορές:

“Η κυρία ‘ομότιμη καθηγήτρια Παθολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας’ Ελένη Γιαμαρέλλου έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της που αφορούσαν στη Θεία Ευχαριστία, μέχρι τις δηλώσεις της για τα ΜΜΜ.

Όταν βρέθηκε το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη η κυρία Γιαμαρέλλου με τρομακτική ψυχραιμία είχε δηλώσει πως ‘δεν έγινε τίποτα με ένα κρούσμα’. Όταν όμως τα κρούσματα αυξάνονταν εκθετικά, η αισιοδοξία έγινε πιο ‘συγκρατημένη’. Κι όσο η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα ωρυόταν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για αποστάσεις, απαγορεύσεις μετακινήσεων και καραντίνα σε όλο τον κόσμο, η κυρία Γιαμαρέλλου αποφάσισε να ξεχάσει τον όρκο του Ιπποκράτη και να αρχίσει τα ‘πάτερ ημών’ θέτοντας σε κίνδυνο όλη την κοινωνία και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες, όπως οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, τις οποίες εμείς καλούμασταν με τον εγκλεισμό μας στο σπίτι μας να προστατεύσουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!