Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Ευρωπαϊκό βραβείο Υγείας 2020 για την ενίσχυση της Υγείας των παιδιών
[Iatronet]: Ευρωπαϊκό βραβείο Υγείας 2020 για την ενίσχυση της Υγείας των παιδιών

[Iatronet]: Ευρωπαϊκό βραβείο Υγείας 2020 για την ενίσχυση της Υγείας των παιδιών

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Υγείας, το πρόγραμμα για την προώθηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία και η Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Η έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021 είναι διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη, καθώς η νόσος COVID-19 εξακολουθεί να απαιτεί ορισμένους περιορισμούς και την ετοιμότητα των τοπικών αρχών να αντιδράσουν σε περίπτωση εκδήλωσης εστιών.

Η δέσμευση της ΕΕ συνίσταται να εξασφαλίσει στους μαθητές ένα υγιές ξεκίνημα στη ζωή. Για τον λόγο αυτό το “Ενημερωτικό δελτίο της ΕΕ για την Υγεία” ρώτησε σχετικά τον Διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Επιτροπής, κ. John F. Ryan, αναφορικά με διάφορες δραστηριότητες που έχουν ιδιαίτερη σημασία στην αρχή του νέου ακαδημαϊκού έτους: Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Υγείας, το πρόγραμμα για την προώθηση της κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών στα σχολεία και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Ακολουθεί η μίνι συνέντευξη:

Με ποιον τρόπο το Ευρωπαϊκό Βραβείο Υγείας 2020 ωφελεί τα παιδιά;

Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Υγείας 2020 ωφελεί τα παιδιά καθώς επιβραβεύει και διαδίδει πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην προστασία και την ενίσχυση της υγείας τους με δύο διαφορετικούς τρόπους — προωθώντας υγιεινούς τρόπους ζωής και προωθώντας τον εμβολιασμό για τα παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών. Και τα δύο είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία των παιδιών, και το Βραβείο Υγείας συμβάλλει στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και στην ενθάρρυνση μεγαλύτερης συμμετοχής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!