Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Εμβολιασμοί: Ραντεβού για τον Μάρτιο δίνει το σύστημα στους γιατρούς της Θεσσαλονίκης
[Iatronet]: Εμβολιασμοί: Ραντεβού για τον Μάρτιο δίνει το σύστημα στους γιατρούς της Θεσσαλονίκης

[Iatronet]: Εμβολιασμοί: Ραντεβού για τον Μάρτιο δίνει το σύστημα στους γιατρούς της Θεσσαλονίκης

Το σύστημα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην κατά προτεραιότητα κάλυψή τους και δίνει ημερομηνίες ραντεβού στις αρχές Μαρτίου.

Του ανταποκριτή μας, Βασίλη Ιγνατιάδη

Για ανακολουθία κατηγορεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας (φωτογραφία κάτω) αναφορικά με την υπόσχεσή της για εμβολιασμό όλων των ιδιωτών γιατρών κατά προτεραιότητα. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η υπόσχεση δεν τηρήθηκε, καθώς η πλατφόρμα https://emvolio.gov.gr/ άνοιξε μεν για τους γιατρούς χθες, Τετάρτη, αλλά το σύστημα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην κατά προτεραιότητα κάλυψή τους, με αποτέλεσμα να δίνονται ημερομηνίες ραντεβού ακόμα και στις αρχές Μαρτίου.

Ο κ. Νίτσας κατηγορεί την κυβέρνηση πως αντιμετωπίζει με απαξιωτικό τρόπο τους ιδιώτες γιατρούς. Κάνει γνωστό πως ο Ιατρικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τις δύο Υγειονομικές Περιφέρειες Μακεδονίας – Θράκης είχε εκπονήσει σχέδιο εμβολιασμού του συνόλου των 2.000 ιδιωτών γιατρών της Θεσσαλονίκης που θα ολοκληρωνόταν ως το Σάββατο 16 Ιανουαρίου σε τρία νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό και αντί αυτού αποφασίστηκε η ηλεκτρονική διαδικασία μέσω της πλατφόρμας, με τα προαναφερθέντα αποτελέσματα.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου ζητά να υπάρξει άμεσα επαναπροσδιορισμός όλων των ραντεβού, ώστε να ολοκληρωθεί τάχιστα ο εμβολιασμός όλων των ιδιωτών γιατρών, για το καλό της Δημόσιας Υγείας και των ασθενών τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!