Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Βρίσκει σεβασμό από τους ξένους, αλλά όχι από τους Έλληνες διαιτητές ο Ολυμπιακός!
[Gazzetta]: Βρίσκει σεβασμό από τους ξένους, αλλά όχι από τους Έλληνες διαιτητές ο Ολυμπιακός!

[Gazzetta]: Βρίσκει σεβασμό από τους ξένους, αλλά όχι από τους Έλληνες διαιτητές ο Ολυμπιακός!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta περί Ολυμπιακού και διαιτησίας, έχοντας δείγμα μισού πρωταθλήματος.

Μπήκαμε πλέον στον β΄ γύρο και του φετινού πρωταθλήματος και κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ στην ποδοσφαιρική Ελλάδα της δήθεν εξυγίανσης: βλέπουμε τον Ολυμπιακό να βρίσκει σεβασμό περισσότερο από τους ξένους διαιτητές, παρά από τους Έλληνες!

Το βιώνει ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος εδώ και μία τριετία-το αντιμετωπίζει και φέτος! Φαίνεται κι από τα αποτελέσματα του κι από τις διαιτησίες. Βλέπεις π.χ. τι κάνει στα ντέρμπι με τους ξένους διαιτητές: Νίκη επί της ΑΕΚ με τον Μακέλι, επί του ΠΑΟ με Αρτούρ, επί της ΑΕΚ με Κάιπερς, επί του Άρη με Μπέμπεκ, επί του ΠΑΟΚ με Κάιπερς, επί της ΑΕΚ με Τουρπέν, επί του ΠΑΟΚ με Στίλερ, επί του ΠΑΟ με Γκεστράνιους, επί της ΑΕΚ με Χόρχε Σόουσα, επί του ΠΑΟ με Φριτζ, επί της ΑΕΚ με Στίλερ, επί του Ατρόμητου με τον Σνίντερ. Όπως έχει φέρει κι ισοπαλίες, με την ΑΕΚ με τον Τρεϊμάνης, με τον ΠΑΟ με τον Στέγκεμαν, με τον ΠΑΟΚ με τον Σάντσεζ Μαρτίνεθ, με την ΑΕΚ με τον Γιουγκ, με τον ΠΑΟ με Γιάκοτετ, με την ΑΕΚ με Κριστόφερσεν. Κι έχει χάσει και με ξένους διαιτητές, και δη από τον ΠΑΟΚ με τον Σαν, τον Ζιλ Μανθάνο και τον Εστράδα Φερνάντεζ.

Για δεδομένα ντέρμπι, τα αποτελέσματα του είναι εντυπωσιακά σε ορίζοντα μίας ολόκληρης τριετίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!