Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η Τσέλσι του Σούπερ Φρανκ
[Gazzetta]: Η Τσέλσι του Σούπερ Φρανκ

[Gazzetta]: Η Τσέλσι του Σούπερ Φρανκ

Το Gazzetta.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να γίνουν bloggers δημοσιεύοντας τις απόψεις τους και o Οδυσσέας Συλαμιανάκης γράφει για τη νέα Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ…

Αν υπάρχει μια ομάδα που έχει κινηθεί καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αυτή αναμφίβολα δεν είναι άλλη από την Τσέλσι . Μπορεί αρχικά η επιβολή ποινής απαγόρευσης μεταγραφών από την FIFΑ για δύο περιόδους (επήλθε άρση της ποινής για την χειμερινή περίοδο αργότερα) να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, αλλά στο τέλος της ημέρα φαίνεται ότι αυτή η ποινή αποτέλεσε περισσότερο ευχή παρά κατάρα για τους μπλε του Λονδίνου.

Βέβαια σε όλα αυτά έπαιξαν βασικό ρόλο εκτός από την απαγόρευση μεταγραφών, η πώληση του Αζάρ, η οποία έφερε στα ταμεία της ομάδας, μαζί με τα μπόνους, περί τα 160 εκατομμύρια, αλλά και η πανδημία του κορονοϊού, που αποδυνάμωσε τις περισσότερες ομάδες οικονομικά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την έξοδο της Τσέλσι στο μεταγραφικό παζάρι με αρκετά μεγάλη κερδοφορία από τη σεζόν 19/20.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ κινήθηκε γρήγορα και αποφασιστικά προβαίνοντας σε αρκετές εντυπωσιακές κινήσεις βάζοντας έτσι τέλος σε μια περίοδο μεταγραφικής νωθρότητας η οποία χαρακτηρίζεται από προσθήκες της τελευταίας στιγμής που αρκετές φορές μεταφράστηκαν και ως κινήσεις απελπισίας. Σε αυτή την περίοδο αναβάθμισε ποιοτικά την επίθεση, ισχυροποίησε τη δυναμική στα χαφ ενώ ταυτόχρονα κράτησε τον βασικό της κορμό και ενίσχυσε την άμυνα της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!