Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Της Γης οι Κολασμένοι!
[Gazzetta]: Της Γης οι Κολασμένοι!

[Gazzetta]: Της Γης οι Κολασμένοι!

Ο Μιχάλης Λεάνης γράφει για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην EuroLeague.

Παίρνοντας αφορμή από το ερώτημα που έθεσε ως τίτλο στο μπλόγκ του ο φίλος και συνάδελφος Κωσταντίνος Μελάγιες θα ήθελα με τη σειρά μου , μιας και σουλατσάριζε στο μυαλό του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τη Μακάμπι , να θέσω ένα άλλο με τη ίδια σκωπτική διάθεση.

Μήπως ενθυμείστε ( το θέτω πιο…θεσμικά) την αγωνιστική περίοδο 2018-19;;;

Προσωπικά έχει εντυπωθεί στη μνήμη μου εκείνο το χρονικό διάστημα γιατί με είχε κουράσει η διαρκής αντιπαράθεση με σημαντική μερίδα οπαδών της ομάδας, τόσο στο ραδιόφωνο , όσο και στο ΣΕΦ μετά την κάλυψη των παιχνιδιών, σχετικά με τον ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού.

Όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις τα συμπεράσματα ήταν τελικά και διατυπώνονταν χωρίς καμία διάθεση αμφισβήτησης.

Ο ελληνικός κορμός γι’ αυτούς είχε ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό τον κύκλο του με αποτέλεσμα τα πάντα να τους ξινίζουν.

Έβλεπαν μπροστά τους τους ήρωες του παρελθόντος , αυτούς που πριν μερικά χρόνια αποθέωναν και ορκιζόταν στα ονόματα τους ως αρνητικούς πλέον παράγοντες για την εξέλιξη της ομάδας.

Ο Σπανούλης ήταν τελειωμένος για το σύγχρονο μπάσκετ και η παρουσία του, η όποια διάθεση του για συμμετοχή, μόνο κακό προξενούσε στην ομάδα.

Επειδή δεν συμφωνούσα μαζί τους και όχι μόνο για την περίπτωση Σπανούλη, είχαν φτάσει μέχρι του σημείου να με σημαδεύουν στις αναμετρήσεις που ο αρχηγός απουσίαζε και ο Ολυμπιακός είχε πετύχει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ένα τσούρμο σχόλια συνόδευαν τα άρθρα μου εδώ στο Γκαζέτα , αναρίθμητα μηνύματα και παρεμβάσεις στο ραδιόφωνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!