Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Τυνησία: 300 οπαδοί της Chebba μετανάστευσαν παράνομα στην Ιταλία, αντιδρώντας για την αποβολή από το πρωτάθλημα (pics)
[Gazzetta]: Τυνησία: 300 οπαδοί της Chebba μετανάστευσαν παράνομα στην Ιταλία, αντιδρώντας για την αποβολή από το πρωτάθλημα (pics)

[Gazzetta]: Τυνησία: 300 οπαδοί της Chebba μετανάστευσαν παράνομα στην Ιταλία, αντιδρώντας για την αποβολή από το πρωτάθλημα (pics)

Άνευ προηγουμένου σκηνικά εκτυλίσσονται στην Τυνησία με αφορμή την αποβολή της CS Chebba από την πρώτη κατηγορία, με 300 οπαδούς της να μεταναστεύουν παράνομα προς την Ιταλία σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην ερώτηση «μέχρι πού θα έφτανες για να υπερασπιστείς το δίκιο της ομάδας σου;», οι οπαδοί της CS Chebba απαντούν με παράνομη μετανάστευση.

Η ομάδα της ομώνυμης πόλης της Τυνησίας τιμωρήθηκε με αποβολή από την εγχώρια Ligue 1, καθώς σύμφωνα με την Ομοσπονδία, ο φάκελος αδειοδότησης είχε κενά και κατατέθηκε μετά τη διορία. Στο άκουσμα αυτής της απόφασης, περίπου 300 οπαδοί του συλλόγου αντέδρασαν με πρωτοφανή διαμαρτυρία, καθώς επιβιβάστηκαν σε πέντε αλιευτικές βάρκες και μετανάστευσαν παράνομα με προορισμό την Ιταλία, κάνοντας πράξη την απειλή τους για το ενδεχόμενο τελεσίδικης αποβολής της Chebba.

Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει «χάος» στο εσωτερικό της Τυνησίας, με την κυβέρνηση να βρίσκεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την Ομοσπονδία και να παίρνει δημόσια τη θέση του συλλόγου, κρίνοντας αντικανονική την απόφαση της αποβολής.

Η κόντρα έχει εκθέσει την εικόνα του κράτους, κυρίως γιατί οι οπαδοί είχαν προειδοποιήσει με διαδηλώσεις τον περασμένο μήνα και δεν υπήρξε καμία μεθοδική στρατηγική των δύο φορέων αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου και πώς θα αποτραπεί η υπόθεση να λάβει διεθνή διάσταση, καθώς οι οπαδοί πέρασαν σε ξένα ύδατα χωρίς την απαραίτητη άδεια. Κι όλα αυτά, δέκα ημέρες πριν από την εκκίνηση της σεζόν 2020/21.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!