Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Το θαύμα της Suzuki στο MotoGP
[Gazzetta]: Το θαύμα της Suzuki στο MotoGP

[Gazzetta]: Το θαύμα της Suzuki στο MotoGP

Οι δύο οδηγοί της Suzuki πάνε να κάνουν την έκπληξη, ο Μιρ να πάρει το πρωτάθλημα και ο Ρινς να τερματίσει 3ος ή 4ος παρά τον τραυματισμό του στην αρχή της χρονιάς.

Σε κάθε αγώνα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και βλέπουν βάθρο. Ειδικά ο Μιρ παρά το γεγονός των δύο εγκαταλείψεων στην αρχή της χρονιάς οδηγεί το πρωτάθλημα με μεγάλες πιθανότητες να το κατακτήσει παρά το γεγονός πως δεν έχει ανεβεί για την ώρα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Ο Ζοάν Μίρ λέει: «Ειλικρινά σήμερα το να δώσω κάτι παραπάνω ήταν υπερβολικό. Κάναμε έναν καλό αγώνα αλλά τα παιδιά που ήταν μπροστά μου ξέφυγαν στο ξεκίνημα και δεν μπορούσα να καλύψω αυτή την διαφορά. Ήταν πολύ γρήγοροι. Τους συγχαίρω. Δεν μπορούσα να είμαι γρηγορότερος σήμερα. Έδωσα το 100%. Ίσως χρησιμοποίησα λίγο παραπάνω λάστιχο στο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να μην έχω στο τέλος. Η 3η θέση είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Έτσι σήμερα το βάθρο είναι σαν μια νίκη.».

Βεβαίως και ο Άλεξ Ρινς περνά μια εκπληκτική περίοδο, με εμφανίσεις που τον ανεβάζουν στο βάθρο -μάλιστα κέρδισε στον προηγούμενο αγώνα- και σε αυτόν τον αγώνα βρέθηκε στην 2η θέση. Αναφέρει σχετικά «Ήταν πραγματικά ένας καλός αγώνας. Πολύ γρηγορότερος από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!