Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Τεράστια επένδυση από τη Ford για την παραγωγή του νέου Ranger
[Gazzetta]: Τεράστια επένδυση από τη Ford για την παραγωγή του νέου Ranger

[Gazzetta]: Τεράστια επένδυση από τη Ford για την παραγωγή του νέου Ranger

Προκειμένου να επεκτείνει και να εκσυγχρονίσει το εργοστάσιό της στη N. Αφρική, η Ford κάνει επένδυση ύψους 1 δις δολαρίων και παράλληλα δημιουργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε την πραγματοποίηση μιας επένδυση ύψους 1,0 δις δολαρίων για τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της στη Ν. Αφρική, γεγονός που αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση στην 97-χρονη ιστορία της Ford στη χώρα αυτή. Επίσης, αντιπροσωπεύει μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ιστορία της αυτοκινητοβιομηχανίας της Ν. Αφρικής, που θα αυξήσει τη δυναμικότητα παραγωγής της Ford και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

«Η νέα επένδυση θα εκσυγχρονίσει τις δραστηριότητές μας στη Ν. Αφρική, οι οποίες θα καταστούν ακόμα πιο σημαντικές στην ανάκαμψη και ανάπτυξη των παγκόσμιων αυτοκινητιστικών δραστηριοτήτων μας, καθώς και στη στρατηγική συμμαχία μας με την Volkswagen» δήλωσε η Dianne Craig, president, International Markets Group της Ford. «Το Ranger είναι ένα τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα παγκόσμια μοντέλα μας. Η επένδυση αυτή θα ενισχύσει την ομάδα μας με εργαλεία και εγκαταστάσεις για την κατασκευή του καλύτερου Ford Ranger όλων των εποχών, σε υψηλότερους όγκους παραγωγής και με ανώτερη ποιότητα.»

Η Ford ανακοίνωσε την επένδυση σε συνέντευξη τύπου την οποία παρακολούθησε ο Νοτιοαφρικανός πρόεδρος Cyril Ramaphosa, και σημαντικά κυβερνητικά στελέχη, όπως ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ανταγωνισμού Ebrahim Patel, ο υπουργός του Τμήματος Δημοσίων Επιχειρήσεων Pravin Gordhan, ο πρωθυπουργός της επαρχίας Gauteng, David Makhura, ο δήμαρχος της Πόλης Tshwane, Randall Williams, και ανώτερα διοικητικά στελέχη της Ford.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!