Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Super League Interwetten: Η στήριξη σε SL2 και FL και η επόμενη κίνηση
[Gazzetta]: Super League Interwetten: Η στήριξη σε SL2 και FL και η επόμενη κίνηση

[Gazzetta]: Super League Interwetten: Η στήριξη σε SL2 και FL και η επόμενη κίνηση

Η πρώτη κατηγορία και μέσα από επιστολή της έδειξε τη στήριξή της για άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων των SL2 και FL. Τι επιστολή θα σταλεί σε Κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους.

Ο ΠΣΑΠ είχε ήδη εκφράσει τη στήριξή του για να αρχίσουν οι δύο πιο μικρές κατηγορίες. Με τη σειρά της το έκανε και η Super League Interwetten με την εξής επιστολή:
«ΠΡΟΣ
Super League 2 – Football League
Πρόεδρο, κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο
Αθήνα, 13.11.2020
Αρ. Πρωτ: 5388
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Όπως γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή η Super League 1 στέκεται αρωγός στην απολύτως δίκαιη προσπάθεια της Super League 2 και της Football League για άμεση επανέναρξη των πρωταθλημάτων σας.
Η τήρηση των ίδιων υγειονομικών πρωτοκόλλων με την Super League 1, η συνεργασία με το ίδιο επιστημονικό προσωπικό αλλά και η εν γένει στενότατη μεταξύ μας συνεργασία εγγυώνται την τέλεση των Πρωταθλημάτων σας υπό το ίδιο καθεστώς ασφάλειας με αυτό της Super League 1.
Είναι δεδομένο ότι η άμεση έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι κομβική για τις ΠΑΕ αλλά και το μέλλον εκατοντάδων ποδοσφαιριστών και εργαζομένων σας. Η δε ομαλή διεξαγωγή του επηρεάζει και την Super League 1, όχι μόνο διότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο οφείλει να είναι ενιαίο αλλά και διότι οι κατηγορίες μας συνδέονται άρρηκτα με το ζήτημα των προβιβασμών και υποβιβασμών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!