Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Στον αέρα Κύπελλο, εκλογές, έδρα του Ελλάδα – Σλοβενία: Ολα καλά στην ΕΠΟ;
[Gazzetta]: Στον αέρα Κύπελλο, εκλογές, έδρα του Ελλάδα – Σλοβενία: Ολα καλά στην ΕΠΟ;

[Gazzetta]: Στον αέρα Κύπελλο, εκλογές, έδρα του Ελλάδα – Σλοβενία: Ολα καλά στην ΕΠΟ;

Ο Γιάννης Σερέτης γράφει για τρία ανοιχτά ζητήματα της ΕΠΟ τα οποία ζητούν λύση, αλλά ανεξάρτητα του πότε και του πώς θα τα διαχειριστεί τελικά η ομοσπονδία δείχνουν ήδη την κατάσταση που επικρατεί λίγο πριν από τις εκλογές που τίποτα καλύτερο δεν θα επιφέρουν…

Kατά καιρούς όλοι ανεξαιρέτως οι πρόεδροι της ΕΠΟ είχαν να το λένε, με διαφορετικό τρόπο, αλλά με το ίδιο… παράπονο ο καθένας: «Η ομοσπονδία δεν έχει οπαδούς, ούτε «δικά» της media, γι’ αυτό και πάντα η κριτική είναι οξύτερη εναντίον της». Ελεγαν – και λένε – και κάτι άλλο οι παράγοντες της ομοσπονδίας. «Είναι άδικο να ταυτίζεται η ομοσπονδία με το τι συμβαίνει στη διαιτησία και με την πορεία της εθνικής ομάδας. Πρέπει να αξιολογείται συνολικά το έργο της».

Αυτή την περίοδο, λοιπόν, με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ηγεσία της ΚΕΔ και ξένους στενούς συνεργάτες του (όπως συνέβαινε και επί Μέλο Περέιρα, μόνο που ο Κλάτενμπεργκ έχει επιλεχθεί από το Big-4) η κοινή γνώμη δεν «πιστώνει», ούτε «χρεώνει» την ομοσπονδία για ό,τι θετικό ή αρνητικό συμβαίνει στο κατεξοχήν πεδίο διαμάχης του ελληνικού ποδοσφαίρου, τη διαιτησία. Τα χρεώνουν ή τα πιστώνουν όλοι (τις περισσότερες φορές ανάλογα με την ομάδα που υποστηρίζουν ή τους εργοδότες από τους οποίους πληρώνονται) στον Κλάτενμπεργκ. Αντε, το πολύ – πολύ και στην UEFA.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!