Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ: Εξηγήσεις για τον σχεδιασμό και τους στόχους
[Gazzetta]: Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ: Εξηγήσεις για τον σχεδιασμό και τους στόχους

[Gazzetta]: Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ: Εξηγήσεις για τον σχεδιασμό και τους στόχους

Με ανακοίνωσή τους οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ ζητάνε εξηγήσεις από την ΠΑΕ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και για τους στόχους που έχει φέτος η ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των φίλων του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Μετά από ένα καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών στο σύλλογο σε αγωνιστικό επίπεδο, παρακολουθώντας τις εξελίξεις αποφασίσαμε να πάρουμε θέση σε κάποια ζητήματα τα οποία μας απασχολούν και στα οποία ψάχνουμε απαντήσεις.

Ως Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. ποτέ δε μπήκαμε σε διαδικασία να ασχοληθούμε με αγωνιστικά θέματα, ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με το ποιος παίχτης θα έρθει και θα φύγει από την ομάδα, ποτέ δε μας απασχόλησαν τα συμβόλαια των παικτών και οι ρήτρες τους.

Εμάς μας ενδιαφέρει όπου αγωνίζεται ο Δικέφαλος να είμαστε δίπλα του και να κρατάμε ψηλά τα ιδεώδη, τις αξίες και αυτά που αντιπροσωπεύουν τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε γνωρίζαμε όλοι πως θα ήταν μια περίοδος όπου ο Π.Α.Ο.Κ. θα έκανε μεγάλες αλλαγές στο αγωνιστικό του τμήμα, καθώς η χρονιά που μας πέρασε κρίνεται αποτυχημένη.

Θεωρήσαμε ότι μετά από αυτή τη χρόνια, σε συνδυασμό με το ότι ο Π.Α.Ο.Κ. εκτέθηκε ανεπανόρθωτα με το γνωστό θέμα των δελτίων, διοίκηση και υπεύθυνοι θα λειτουργούσαν πιο σοβαρά για να μην εκτίθεται ο σύλλογος.

Κάναμε λάθος!

Τόσο η διαχείριση της ομάδας όσο και αυτή των παικτών του Π.Α.Ο.Κ., εξέθεσε και φέτος τον Σύλλογο, έχοντας ως συνέπεια η ομάδα να διακατέχεται από προχειρότητα και έλλειψη οργάνωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!