Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σύλλογοι υπάρχουν πολλοί, Εθνική μία, αλλά…
[Gazzetta]: Σύλλογοι υπάρχουν πολλοί, Εθνική μία, αλλά…

[Gazzetta]: Σύλλογοι υπάρχουν πολλοί, Εθνική μία, αλλά…

Ο Μιχάλης Τσόχος γράφει για το συνήθη πόλεμο στα… χαρακώματα της ΕΠΟ και τις αδέσποτες σφαίρες που βρίσκουν την Εθνική, αλλά και μία ομάδα, η οποία κυρίως παίζει άμυνα σε αυτές τις σφαίρες και όχι ποδόσφαιρο…

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει. Το σύνηθες είναι, μάλλον το μόνιμο είναι, όχι το σπάνιο, η Εθνική ομάδα να γίνεται το πεδίο της αντιπαράθεσης των συλλόγων, στον εκάστοτε πόλεμο, του όποιου με την ΕΠΟ.

Ολοι συμπεριφέρονται στην Εθνική, ΕΠΟ και σύλλογοι, σύλλογοι και ΕΠΟ, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι εκτός από τα πόδια της ομάδας, πυροβολούν και τα δικά τους. Και πάντα στο επίκεντρο αυτής της κριτικής είναι ο προπονητής. Αλλοτε το πρόβλημα είναι ποιους παίκτες καλεί, άλλοτε ποιους βάζει, μερικές φορές ποιους παίκτες κουράζει περισσότερο και στο τέλος της ημέρας η κριτική κοπάζει ή φουντώνει ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Τη λύση πάντα τη δίνει η ισχυρή προσωπικότητα του προπονητή και κυρίως το αποτέλεσμα. Οτι και να του έλεγαν του Ρεχάγκελ, όχι απλώς δεν άκουγε, αλλά γελούσε και στα μούτρα τους. Αλλά είχε και το αποτέλεσμα. Οτι και να προσπαθούσαν να πουν στο Σάντος, δεν το άκουγε καν, δεν τους σήκωνε το τηλέφωνο, αλλά έπαιρνε και τα αποτελέσματα. Είναι άλλο να σε κατηγορούν ότι δεν κερδίζεις και άλλο δεν μας αρέσει ο τρόπος που κερδίζεις, έχει διαφορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!