Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Συγκλόνισε η Λίνα Νικολακόπουλου για τα θύματα της Θύρας 7 (aud)
[Gazzetta]: Συγκλόνισε η Λίνα Νικολακόπουλου για τα θύματα της Θύρας 7 (aud)

[Gazzetta]: Συγκλόνισε η Λίνα Νικολακόπουλου για τα θύματα της Θύρας 7 (aud)

Η Λίνα Νικολακοπούλου μίλησε στην ΕΡΑσπορ και τον Τάσο Επιτρόπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αποφράδα μέρα του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Η Λίνα Νικολακοπούλου δεν έκρυψε τα κιτρινόμαυρα συναισθήματά της και εξήγησε πως κατέληξε να είναι οπαδός της ΑΕΚ: «Ο δάσκαλός μου στην Τρίτη δημοτικού, με έκανε ΑΕΚ, χαρίζοντάς μου μια καρφίτσα, που μου την έβαλε στο πέτο. Από τότε είπα αυτή την ομάδα θα υποστηρίζω. Το τραγούδι ‘’Τα Πιο Ωραία Λαϊκά’’ έχει ιδιαίτερους στίχους, σχετικούς με το ποδόσφαιρο όπως το ‘’γιατ’ ήσουν Ένωση και εγώ με χωρισμό σ’ είχα φοβίσει’’, που καταφέρνω να δέσω τη ΑΕΚ με τον πόνο του χωρισμού. Επίσης, θεωρώ πως είναι ιστορικό κομμάτι, διότι έχει μέσα το Δομάζο και το Σιδέρη».

(απόσπασμα από 06:17 έως 15:27)

Επιπλέον, η κορυφαία στιχουργός εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ενωσης, τόνισε πως «θυμάμαι την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ που έζησα και θέλω να πω πως τον Μίμη Παπαϊωάννου, τον Κώστα Νεστορίδη, το Λάκη Νικολάου, τον τερματοφύλακα τον Στέλιο Σεραφείδηκαι τους υπόλοιπους τους αισθάνομαι σαν συγγενείς μου, σαν να είναι οικείοι μου άνθρωποι. Οιοσδήποτε και θα είμαι στα εγκαίνια του νέου γηπέδου, δικαιωματικά είμαι στην καλύτερη δεκαετία μου για να το ζήσω…».

Σε σχετική ερώτηση για το ιδεολογικό υπόβαθρο και τις ρίζες της ΑΕΚ διευκρίνισε: «Ο κόσμος που αγαπάει την ΑΕΚ είναι η ζωντανή σκυτάλη, που έρχεται από τότε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!