Σάββατο, 10 Απριλίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Το σέρβις των Bugatti είναι πιο εντυπωσιακό και από τις ίδιες
[Gazzetta]: Το σέρβις των Bugatti είναι πιο εντυπωσιακό και από τις ίδιες

[Gazzetta]: Το σέρβις των Bugatti είναι πιο εντυπωσιακό και από τις ίδιες

Όταν η τιμή ενός αυτοκινήτου φτάνει επταψήφια νούμερα όλα αλλάζουν και καμία διαδικασία δεν θυμίζει τα κοινά, θνητά μοντέλα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, ούτε καν τα πιο απλά πράγματα όπως είναι ένα σέρβις.

Ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη μπορούν να αποκτήσουν μια Bugatti. Η τιμή τους αυτόματα τις κατατάσσει ανάμεσα στα εξωτικά hypercars που αισθάνεσαι τυχερός μόνο αν καταφέρεις να τα πετύχεις στο δρόμο και είναι τόσο απλησίαστες που σχεδόν κανείς δεν τις ονειρεύεται, αφού και η φαντασία ακόμη έχει ένα όριο.

Οι άνθρωποι που μπορούν όμως να την αγοράσουν, αυτοί οι ελάχιστοι που λέγαμε, έχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα στα γκαράζ τους και επίσης, έχουν συνηθίσει να μην συμβιβάζονται, οπότε οι παροχές της Bugatti πρέπει να είναι ανάλογες.

Για παράδειγμα, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται το σέρβις σε μια Veyron ή σε μια Chiron; Δεν εννοούμε από τεχνικής άποψης αλλά από την πλευρά του ιδιοκτήτη. Μπαίνει ο κάτοχος μέσα στο αυτοκίνητο, τη βάζη μπροστά και την πάει στο συνεργείο, όπως κάνουμε εμείς με τα Ford, τα Opel, τα Subaru και τα Volkswagen;

Προφανώς όχι. Η ίδια η Bugatti προσφέρει διάφορα πακέτα συντήρησης στους ιδιοκτήτες τα οποία κρατούν τα hypercars σε κατάσταση καλύτερη από όταν βγήκαν από το εργοστάσιο.

Τα συμβόλαια αυτά έχουν διάρκεια δύο ή τεσσάρων χρόνων και περιλαμβάνουν την πλήρη περιποίηση των αυτοκινήτων, από το απαραίτητο σέρβις μέχρι λεπτομερή καθαρισμό όλων των επιφανειών (και των μηχανικών μερών), το γυάλισμα αν κριθεί απαραίτητο και τη διόρθωση οποιασδήποτε ατέλειας, σε περίπτωση που υπάρχει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!