Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σαρρής για Μαρινάκη: «Στη συνάντηση στο Χίλτον ήρθε τυχαία…»
[Gazzetta]: Σαρρής για Μαρινάκη: «Στη συνάντηση στο Χίλτον ήρθε τυχαία…»

[Gazzetta]: Σαρρής για Μαρινάκη: «Στη συνάντηση στο Χίλτον ήρθε τυχαία…»

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής μίλησε για τα πακιστανικά τηλέφωνα, την περιβόητη συνάντηση του Χίλτον, όπου ο Μαρινάκης πήγε εκεί τυχαία αλλά και την κατάρτιση των πινάκων της σεζόν 2011-2012. Τι είπαν Προύντζος, Δούρος, Μπριάκος

Οι Γιώργος Σαρρής, Νίκος Προύντζος, Γιώργος Δούρος και Θανάσης Μπριάκος, που κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για το πλημμέλημα της Συμμορίας, εκτός από τη δωροδοκία, απολογήθηκαν στο Τριμελές Εφετείο για τη δίκη των «28»

Ο Γιώργος Σαρρής, αναφέρθηκε στους πίνακες το 2012 (εκείνη την περίοδο ήταν πρόεδρος της ΚΕΔ) αλλά και στην προεκλογική συνάντηση που έγινε στο Χίλτον, τον Δεκέμβριο του 2011.

«Κάθε φορά που ερχόμασταν στην Αθήνα, οι επαρχιώτες σύμβουλοι μαζευόμασταν και τρώγαμε. Μετά τις 12 μείναμε και φάγαμε. Ο Μαρινάκης ήρθε τυχαία μαζί με άλλη παρέα, κάθισε μαζί μας 10-15 λεπτά και έφυγε. Είναι ψευδές ότι είπα στον Σάββα ότι ο Μαρινάκης διοργάνωσε το τραπέζι στο Χίλτον, ο Σάββας το κανόνισε».

Για την υποψηφιότητα του είπε: «Συνάδελφοι και πρόεδροι Ενώσεων με πρότειναν και έλεγαν αν δεν κατέβει ο Πιλάβιος, να κατέβω εγώ. Οι πρόεδροι των Ενώσεων είναι εκείνοι που εκλέγουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Όχι δεν ισχύει, ότι οι πρόεδροι των ΕΠΣ διαπραγματεύονται την ψήφο τους για τις εκλογές της ΕΠΟ, με αντάλλαγμα την προώθηση των διαιτητών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!