Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΠΣΑΠ… κατά πάντων
[Gazzetta]: ΠΣΑΠ… κατά πάντων

[Gazzetta]: ΠΣΑΠ… κατά πάντων

Ο Σύνδεσμος των Ποδοσφαιριστών εξαπέλυσε… επίθεση προς όλους, με αφορμή την αβεβαιότητα που επικρατεί σε Super League 2 και Football League

Στην απόλυτη αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα βρίσκονται Super League 2 και Football League, αφού καθημερινά… αλλάζει ο αριθμός των κατηγοριών και των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη 2η και 3η επαγγελματική κατηγορία, εάν είναι δύο λίγκες ή μία. Αυτό έχει οδηγήσει σε μεγάλη καθυστέρηση του προγραμματισμού και οι ποδοσφαιριστές βιώνουν με αγωνία την επόμενη ημέρα.

Ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωση που εξέδωσε καταφέρθηκε εναντίον όλων και με τίτλο «δεν σας ενδιαφέρει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου», αφήνει αιχμές για τον χειρισμό των αρμόδιων οργάνων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ηταν 12 Μαρτίου όταν ανακοινώθηκε η αναστολή των πρωταθλημάτων της Super League 2 & Football League και έκτοτε έχουν παρέλθει περίπου 6 μήνες. Για την ακρίβεια 180 ημέρες, σχεδόν μισό ημερολογιακό έτος αγωνιστικής απραξίας, αλλά τίποτα δεν οργανώθηκε ως όφειλε από τους αρμόδιους. Αντ’ αυτού ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον και το σήμερα φαντάζει το ίδιο απαισιόδοξο με το χθες, αφού ακόμη και τώρα κανείς δεν δύναται να πει με βεβαιότητα όχι πότε θα αρχίσει η νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά ούτε καν πόσες κατηγορίες θα υπάρξουν.
Πόσο δε τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της αγωνιστικής περιόδου 2020/21, παρότι βρισκόμαστε στον μήνα Σεπτέμβριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!