Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΠΣΑΠ-gazzetta.gr: Το πιο όμορφο ταξίδι…
[Gazzetta]: ΠΣΑΠ-gazzetta.gr: Το πιο όμορφο ταξίδι…

[Gazzetta]: ΠΣΑΠ-gazzetta.gr: Το πιο όμορφο ταξίδι…

Ο τηλεμαραθώνιος του ΠΣΑΠ, μέσω του gazzetta.gr, έδωσε τη δυνατότητα σε αρκετά νοσοκομεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο να αγοράσουν πολύτιμο εξοπλισμό μέσω των χρημάτων που δόθηκαν.

Η σχετική ενημέρωση του ΠΣΑΠ:

«Ηταν 3 Απριλίου, όταν ενώσαμε τις φωνές μας για έναν ανώτερο σκοπό. Η πατρίδα μας, όπως και όλος ο κόσμος, δοκιμάζονταν – δυστυχώς συμβαίνει ακόμη και σήμερα – από την πανδημία του Covid-19 και ο ΠΣΑΠ σεβόμενος τις αρχές και τις αξίες του επεδίωξε να σταθεί στο πλευρό όλων εκείνων που καθημερινά ρισκάρουν και μοχθούν για το κοινό καλό.

Είναι οι γιατροί και νοσηλευτές μας, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που αξίζουν την αναγνώριση και τον σεβασμό μας.

Μέσω της ιστοσελίδας gazzetta.gr διοργανώσαμε τότε έναν τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και του νοσηλευτικού προσωπικού της Ελλάδος, που αποτελούν πια τους ήρωες της εποχής μας.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αποτέλεσαν το «όπλο» ώστε να τους βοηθήσουμε στο έργο που επιτελούν και χάρις στη δική σας ενίσχυση καταφέραμε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι προς όφελός τους.

Το προηγούμενο διάστημα παραδώσαμε ιατρικό εξοπλισμό σε 9 νοσοκομεία των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, που αγοράστηκαν μέσω των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν.

Ομως λόγω της εκ νέου έξαρσης της πανδημίας που παρατηρείται εσχάτως, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε μόνο δύο, ώστε να συγχαρούμε κατ’ ιδίαν το νοσηλευτικό τους προσωπικό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλει, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου». Θέλαμε να βρεθούμε και στην Κρήτη, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μην το πράξουμε και επιφυλασσόμαστε για το μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!