Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Opel Ελλάς
[Gazzetta]: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Opel Ελλάς

[Gazzetta]: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Opel Ελλάς

Η Opel Ελλάς πέτυχε το 2020 σημαντικές διακρίσεις, καθώς κατέκτησε -μεταξύ άλλων- το υψηλότερο μερίδιο αγοράς επιβατηγών μοντέλων μεταξύ των υπολοίπων θυγατρικών αλλά και εισαγωγικών εταιρειών της μάρκας του ομίλου PSA στην Ευρώπη.

H Opel Ελλάς κατέγραψε εξαιρετική πορεία τη χρονιά που μόλις έκλεισε, με σημαντικές διακρίσεις στους κόλπους της Opel/Vauxhall. Σημαντικότερη όλων η κατάκτηση του υψηλότερου μεριδίου αγοράς επιβατικών μεταξύ των υπολοίπων θυγατρικών αλλά και εισαγωγικών εταιριών στην Ευρώπη. «Η πανδημία COVID-19 επηρέασε αρνητικά την αυτοκινητοβιομηχανία στο σύνολό της. Παρά την μείωση των πωλήσεων, η Opel Hellas προέβλεψε επιτυχώς τη διακύμανση της ζήτησης και κατάφερε να διατηρήσει τη διείσδυσή της στην αγορά στα επίπεδα του 2019» δήλωσε ο Λεωνίδας Μισαλάκης – Country Director.

Εστιάζοντας τα δύο τελευταία χρόνια σε μοντέλα που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις νέες αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών CO2, η Opel/Vauxhall κατάφερε να βρεθεί σε ηγετική θέση. Και σε αυτόν τον τομέα η συνδρομή της Opel Hellas ήταν εξόχως σημαντική, καθώς τα ετήσια αποτελέσματά της ήταν αισθητά βελτιωμένα έναντι του στόχου που είχε τεθεί στην οργάνωση.

Η περσινή χρόνια απέδειξε ότι η Opel έχει ισχυρούς αμυντικούς μηχανισμούς και μπορεί να υπερασπίσει σθεναρά τη θέση της, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Το 2021 η μάρκα περνά στην επίθεση με όπλο τα νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει στην Ελληνική αγορά, όπως το Mokka, ως πρωτοπόρο εκφραστή της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της μάρκας, τις ηλεκτρικές εκδόσεις των επαγγελματικών μοντέλων Combo & Vivaro, τα ανασχεδιασμένα Crossland & Grandland και το νέο Astra.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!