Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Οι προπονητές με επιστολή, παρακαλούν την ΕΟΚ να ξεκινήσει η δράση
[Gazzetta]: Οι προπονητές με επιστολή, παρακαλούν την ΕΟΚ να ξεκινήσει η δράση

[Gazzetta]: Οι προπονητές με επιστολή, παρακαλούν την ΕΟΚ να ξεκινήσει η δράση

Τα μέλη του συνδέσμου των Ελλήνων προπονητών έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ παρακαλώντας να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

τα μέλη του συνδ΄σμου των Ελλήνων προπονητών συμμετείχαν σε μία συντονισμένη κίνηση για την επανέναρξη των προπονήσεων στις χαμηλές κατηγορίες.

Οι προπονητές έστειλαν στην ΕΟΚ την παρακάτω επιστολή:

«Αίτημα-Παράκληση Προπονητών Καλαθοσφαίρισης προς την Ε.Ο.Κ..

Αγαπητοί κύριοι,

παρακολουθούμε με έκδηλη αγωνία, σχεδόν 3 μήνες τώρα, από τότε που απαγορεύθηκαν οι προπονήσεις του αγαπημένου μας αθλήματος, κάποιες μεμονωμένες προσπάθειες (σοβαρές και προς τη σωστή κατεύθυνση το διευκρινίζουμε) για την επανεκκίνηση του μπάσκετ, που όλοι υπηρετούμε. Όλες οι προσπάθειες αυτές, που επαναλαμβάνουμε μας βρίσκουν σύμφωνους, χαρακτηρίζονται, αφενός από το γεγονός ότι είναι μεμονωμένες (δηλαδή εκφράζουν μόνο τον φορέα που τις κατέβαλε (Σ.Ε.Π.Κ., Π.Σ.Α.Κ., προπονητές Α2, κάποιες ομάδες, ατομικές τοποθετήσεις), αφετέρου από το γεγονός ότι δεν έχουν κανένα αντίκρισμα, διότι δεν προέρχονται από τον θεσμικά υπεύθυνο να τις υποβάλλει, δηλαδή (Ε.Ο.Κ.), προς τον επίσης θεσμικά αρμόδιο να τις προωθήσει δηλαδή (Υφυπουργείο Αθλητισμού & Γ.Γ.Α.), στην μοναδική υπεύθυνη να πάρει τις τελικές αποφάσεις, δηλαδή την Ελληνική Κυβέρνηση. Επομένως, όλες οι συγκινητικές τολμούμε να πούμε προσπάθειες να ξαναμπούμε στα γήπεδα «πήγαν στον βρόντο», γιατί πολύ απλά δεν έγιναν ποτέ με τον μοναδικό προβλεπόμενο τρόπο, που ίσως θα είχε κάποιο αποτέλεσμα.

Κάνοντας λοιπόν πολύωρες καθημερινές επαφές και συζητήσεις, σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πρόβλημα, με εκπροσώπους όλων των φορέων, καταλήξαμε με σεβασμό και αγωνία στο εξής αίτημα-πρόταση:

  1. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαιρίσεως (Ε.Ο.Κ.) να υποβάλει προς το Υφυπουργείο Αθλητισμού ή την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού επίσημο αίτημα επανέναρξης των προπονήσεων μπάσκετ, για όλες τις βαθμίδες, με υγειονομικό πρωτόκολλο, που θα μας υποδειχθεί από τους υπεύθυνους λοιμωξιολόγους και το οποίο θα δεσμευόμεθα όλοι ότι θα τηρήσουμε αυστηρά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!